Tri zgodne i dvije poznate cure - dovoljno za "reality show" u Hrvata

Tri zgodne i dvije poznate cure - dovoljno za "reality show" u Hrvata

IAKO je počeo relativno skromno, "reality show" Nove TV nazvan Story SuperNova u zadnje vrijeme sve više zaokuplja pažnju javnosti.

O čemu  se zapravo radi? Nova TV i časopis Story organizirali su dvomjesečni natječaj na koji se prijavilo više od 500 mladih iz cijele Hrvatske. Razlog ovako velikog interesa prilično je jednostavan – osoba koja pobijedi na natječaju postati će stalni voditelj na Novoj TV.

Emisija Story SuperNova, koji (kao i cijeli projekt) vodi glumac Rene Bitorajac, emitira se jednom tjedno na Novoj TV, i to subotom u 22h, s trajanjem od 45 minuta.

Žiri natječaja od 500 je kandidata 9. ožujka odabrao 62. Od tog je broja odabrano je 16, koji su proveli pet dana u zagrebačkom hotelu Opera, gdje su kandidati, praćeni kamerama Nove TV, sudjelovali u igrama tipičnim za reality show-ove, pa su se tako kandidati podijeljeni u tri grupe već prvog dana natjecali u kuhanju, a pobjednička je ekipa dobila prigodne poklone.

U slijedeća četiri dana kandidati su u kazalištu Kerempuh učili kako se treba ponašati na pozornici, sudjelovali u humanitarnoj akciji, vježbali u teretani hotela Opera, penjali se po drveću na Jarunu, učili raditi u televizijskom studiju...

Od drugog do petog dana boravka u Operi kandidati su tajnim glasanjem svaki dan izbacili po jednog kandidata, pa je tako na kraju petodnevnog reality showa ostalo samo dvanaest kandidata za Story SuperNovu.

O odlasku još jednog kandidata glasanjem su odlučili čitatelji časopisa Story, a od jedanaest preostalih kandidata deset će otpasti u pet subotnjih emisija na Novoj TV, u svakoj emisiji po dva kandidata.

U pet završnih emisija kandidati će morati rješavati brojne zadatke te pokušati biti što simpatičniji gledateljima Nove TV, jer upravo oni odlučuju o konačnom pobjedniku Story SuperNove. Naime, između svake dvije emisije gledatelji će glasati za svoje favorite, a tko će od troje kandidata s najmanje glasova ostati "u igri" odlučivat će se televotingom uživo u svakoj emisiji.

Završna emisija, u kojoj će gledatelji Nove TV saznati ime pobjednika natječaja, emitirat će se 10. svibnja.

Među jedanaest preostalih kandidata nalazi se šest djevojaka i pet dečki, a među njima su i bivša Miss Hrvatske Rajna Raguž i kćerka glavne urednice HTV-a Jasne Ulage-Valić, Paola Valić.

Iako Nova TV svoj projekt naziva "Reality show", bilo kome tko je ikada gledao neki pravi reality show odmah je jasno da je taj naziv samo dobra reklama.

Naime, televizijski reality show po definiciji prikazuje život grupe ljudi na jednom mjestu, s tim da kamere natjecatelje prate 24 sata na dan, tako da gledatelj može dobiti koliko-toliko realnu sliku o kakvim se osobama zaista radi.

Jedini dulji zajednički boravak kandidata u dvomjesečnom "reality showu" Nove TV sveo se na pet dana koji su kandidati proveli u hotelu Opera. No, stara narodna poslovica ionako kaže da se prvi mačići bacaju u vodu, pa se tako nadamo da će drugi hrvatski televizijski reality show zaista opravdati taj naziv.

Mi vam po vlastitom izboru donosimo fotografije nekoliko kandidata, a više informacije o kandidatima i o natječaju općenito možete dobiti na stranici http://www.ok-novatv.hr/story/.


Anja Alavanja


Barbara Radulović

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Monika Kravić


Dorijan Elezović


Rajna Raguž


Marin Tironi


Paola Valić

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara