Trol dobio otkaz zbog komentara na Instagramu kćeri najbogatije Hrvatice

Trol dobio otkaz zbog komentara na Instagramu kćeri najbogatije Hrvatice
Foto: Instagram

TAMARA ECCLESTONE, kći Bernieja i Slavice Ecclestone, otkrila je da je trol koji je 2017. godine u komentarima na njenom Instagramu prijetio smrću njenoj petogodišnjoj kćeri Sofiji dobio otkaz.

Tamarin muž Jay Rutland na Instagramu je tad objavio snimku djevojčice kako uživa u vožnji helikopterom, a trol je komentirao: "Molim te, sruši se." 

Jay je odlučio razotkriti bolesnog trola, a Tamara je sad otkrila da je u tome i uspio i osoba je dobila otkaz na poslu, piše Daily Mail. Tamara i Jay redovito objavljuju fotografije svoje kćerkice na Instagramu, a ona se pojavljuje i u njihovom reality showu "Tamara's World".

I dok Tamara komentare hejtera uglavnom ignorira, Jay je poznat po svom zaštitničkom karakteru te takve svari ne tolerira.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

"On podnosi negativne komentare na svoj račun, no kad se radi o nama dvjema, onda reagira čak i onda kad možda ne bi trebalo", izjavila je Tamara.

"To s helikopterom je bila najbolesnija stvari ikad i osoba je na kraju dobila otkaz, tako da je na neki način dobro što je Jay odgovorio na to. Nekad ispadne dobro", kaže Tamara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara