"Trol" Giuliano uplašio gledatelje i napustio "Zvijezde pjevaju"

"Trol" Giuliano uplašio gledatelje i napustio "Zvijezde pjevaju"

MARIJANA BATINIĆ jedina je natjecateljica u drugoj sezoni showa "Zvijezde pjevaju" koja je pokazala mrvicu entuzijazma, no činjenica da je vokalno lošija od drugih kandidata ipak ju je izbacila iz natjecanja. Osim što je ispao u prvoj fazi sezone, Giuliano se, pjevajući "Waterloo", dodatno izblamirao - nalijepio je umjetne zulufe i umjesto na člana Abbe, podsjetio na trola. "To sam stavio jer sam znao da nam je ovo posljednja emisija", opravdao je Giuliano najgori look u karijeri.

Kako sezona odmiče, parovi svoj "posao" shvaćaju sve ozbiljnije, pa su njihovi vokalni dosezi ipak nešto više zamjetni. "Konačno smo Milu čuli u solaži, bilo je i vrijeme", rekla je Martina Tomčić Mili Elegović koja je, prema ocjeni žirija, "napokon propjevala", ali to joj, u paru sa Jacquesom Houdekom, nije donijelo značajne bodove. Miljenici žirija po treći su put bili Nikša Kušelj i Ivana Kindl, a loše nisu prošli ni Goran Navojec i Marija Husar, čija izvedba pjesme "Ne spavaj, mala moja" svakako spada u najsvjetlije trenutke druge sezone showa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikša Kušelj bio je, kao i obično, glavna meta pohvala, a jednu je uspio iskamčiti čak i od uobičajeno čangrizavog Husa Hasanefendića: "Ovo je super! Transformirao si se od gotovo originalnog Jima Morissona do ovoga... Meni odlično!". Pohvale su gotovo izostale u slučaju Marijane Batinić i Giuliana, koji su dobili najmanji broj bodova i izazvali polemiku je li Abbin "Waterloo" pjesma iz mjuzikla ili pop himna Eurosonga, a izvedbom se nisu proslavili ni Karmela Vukov-Colić i Đani Stipaničev, miljenici publike koje prosječnost, očito, još uvijek ne mora zabrinjavati.

D.K.
Foto: HRT

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara