Trudna i modno osviještena Angelina postala glavna atrakcija u Cannesu

NAJLJEPŠA trudnica Filmskog festivala u Cannesu, Angelina Jolie, u Francusku je stigla promovirati svoj novi film "Kung Fu Panda", i usput priznati ono što svi već mjesecima znaju, da će uskoro postati majka blizanaca.

32-godišnja glumica na crveni tepih stigla je odjevena u dugačku večernju haljinu od satena, blistajući jače nego ikad, a nešto kasnije joj se pridružio i Brad Pitt, koji je kasnio jer je čuvao njihovo četvero djece. "Doma je s djecom, ali dolazi. U zadnji tren će izvući neko odijelo, obući se i pojaviti, kao i uvijek", Angelina je rekla znatiželjnim novinarima, koji su više zainteresirani bili za njezin privatni život nego za njezin novi film. Angelina je novinarima otkrila još jednu tajnu - da ispod ekskluzivne haljine nosi cipele koje je dizajner Cole Haan izradio posebno za nju, i da bi bile posebno udobne, u njih ugradio zračne jastuke kakve u svoje tenisice ugrađuje poznati proizvođač sportske opreme Nike.

Nešto ranije istog dana Jolie se pojavila na presici i fotografiranju sa svojim kolegama iz "Kung Fu Pande", gdje je otkrila poneke sitnice koje planira u budućnosti. Glumičin kolega, Dustin Hoffman "izlajao" se novinarima kako će Angelina roditi 19. srpnja, odnosno kako joj je taj dan optimalni termin, a Jack Black ju je uspio nagovoriti da prizna da su u pitanju blizanci, iako se poznati komičar cijelo vrijeme šalio kako mu je kolegica tako ogromna da "mora da su 'trojke' u pitanju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Angelina je novinarima priznala kako mogućnost da poslije blizanaca rodi još koje dijete nije isključena i kako je te stvari nemoguće planirati, te kako joj nije teško odgajati djecu, iako ih već sad puno ima. Posebno pazi na odgoj sinova, koji su svaki porijeklom iz druge zemlje, tako da u kući ima dadilje koje direktno dolaze iz njihove materinje kulture, tako da dječaci barem djelomično rastu s osjećajem i spoznajom odakle dolaze. Iako festival traje već dva dana, Brad i Angelina još uvijek su glavna festivalska tema, a filmovi, čini se sporedna - međutim, Angelinu ne uzbuđuje strka koje je njihovo pojavljivanje izazvalo. "Rekli su mi, ako si pretrudna da dođeš, ne moraš! Ali ja sam došla, obožavam Cannes, obožavam Francusku!", objasnila je odlično raspoložena Angelina okupljenoj gomili.

V.V.
Foto: Popsugar

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara