Trump pametovao o globalnom zagrijavanju, srednjoškolka mu dobro spustila

Trump pametovao o globalnom zagrijavanju, srednjoškolka mu dobro spustila
Screenshot: Youtube/Twitter

DONALD TRUMP poznat je po tome da nerijetko prvo nešto izvali, a tek onda promisli o tome. Ovaj put je na Twitteru odlučio prokomentirati globalno zagrijavanje, a 18-godišnjakinja mu je svojim odgovorom dobro spustila. 

Pokazalo se, naime, da američki predsjednik ne zna razliku između klimatskih promjena i globalnog zagrijavanja. 

"Dolazi nam brutalan i dugačak val hladnoće koji će oboriti sve rekorde - što se dogodilo s globalnim zagrijavanjem?" zapitao se on. 

Odgovor na to mu je dala 18-godišnja djevojka, a usput mu je ponudila da mu posudi enciklopediju koju je koristila u osnovnoj školi. 

"Mlađa sam od vas 54 godine. Upravo sam završila srednju školu s prosječnim ocjenama. No čak i ja vam mogu reći da vremenski uvjeti i klima nisu isto. Ako vam treba pomoć da to razumijete, mogu vam posuditi enciklopediju koju sam koristila u drugom razredu osnovne škole. Ima slika", napisala je ona. 

Našli su se i drugi koji su predsjednika odlučili malo podbosti zbog očitog neznanja. 

"Ispričavam se brojnim petogodišnjacima koji imaju kapaciteta shvatiti klimatske promjene i još mnogo toga", bio jedan od komentara. 

"Samo zato što si ti glup ne znači da se globalno ne podiže inteligencija", kaže drugi. 

"Ako ti je hladno, ne znači da ne postoji globalno zagrijavanje. Ako si se ti danas najeo, ne znači da je nestala glad u svijetu."

"Upozorenje: ovo nije parodija. Ovo je zbilja predsjednik SAD-a."

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara