Turbo bogata frendica Srnine supruge šokirala: "Dali su mi 7 mjeseci života"

Turbo bogata frendica Srnine supruge šokirala: "Dali su mi 7 mjeseci života"
Foto: Instagram

MIROSLAVA DUMA, jedna od najbogatijih Ruskinja te bliska prijateljica i suradnica Mirele Forić Srne, na Instagramu je progovorila o najtežem periodu u životu.

"Ranije ove godine dijagnosticirali su mi rijetku bolest pluća i dali sedam mjeseci života. Bilo je strašno, ali sad kad se osvrnem na to, shvaćam da su mi tih nekoliko mjeseci oporavka bili najsretniji u životu. Odjednom sam usporila i shvatila koliko volim život, koliko je prekrasan naš svijet i koliko želim ostati ovdje. S ljudima koje volim. Prvi put u životu vidjela sam plavo u nebu i prekrasno zeleno u stablima. Kao da sam prije živjela na drugom planetu. Budim se sretna jer imam još jedan dan da živim ovdje", napisala je Miroslava i dodala kako je prije toga bila opsjednuta lajkovima i prihvaćanjem u pravom, ali i u virtualnom svijetu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miroslava Duma (@miraduma) on

"U posljednje dvije godine svemir mi je slao slučajnosti koje se danas čine skoro pa nevjerojatne. Poput blesave pogreške koju je napravio moj odvjetnik, a zbog koje su mi rano dijagnosticirali bolest i zbog čega sam dobila šansu za život", prisjetila se.

Fotografija je u manje od 24 sata prikupila više od 50 tisuća lajkova i mnoštvo komentara. Mnoge je ovo njezino priznanje šokiralo. "Draga Mira, pokušavam napisati komentar, ali tvoja priča je tako emotivna i iskrena da ne mogu reći više", pisali su joj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miroslava Duma (@miraduma) on

Inače, prošla godina je za Miroslavu bila veoma teška. Našla se u privatnim i poslovnim problemima nakon što je objavila poruku koja je okarakterizirana kao rasistička, a onda je procurila i snimka na kojoj vrijeđa Andreju Pejić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara