Tužne scene iz novog dokumentarca BBC-ja rasplakale gledatelje: "Srce me boli"

Tužne scene iz novog dokumentarca BBC-ja rasplakale gledatelje: "Srce me boli"
Foto: Twitter

GLEDATELJI posljednje dokumentarne serije Davida Attenborougha "Seven Worlds, One Planet" ostali su u suzama nakon druge nedjeljne epizode koju su opisali traumatizirajućom.

U sceni koja slama srca orangutan se bori protiv bagera dok se u drugoj, nekima još težoj za gledanje, stotine morževa baca s litice i umire u pokušaju da pobjegnu polarnim medvjedima.

Snimka orangutana u borbi s bagerom nastala je na Borneu i postala je viralna još prošle godine, dok su neki tužnu scenu s morževima već vidjeli u Netflixovom dokumentarcu "Our Planet" koji je izašao ranije ove godine, a za koji su angažirali i Davida Attenborougha.

U nedjelju je na BBC-ju emitirana druga od sedam planiranih epizoda serijala "Seven Worlds, One Planet" i mnogi su plakali nakon nje. Nakon prve epizode o Antarktici druga je bila o Aziji, a na redu su zatim i ostali kontinenti.

"Srce me boli", "Nisam mislio da ću plakati danas zbog morževa, ali...", "Vi plačete, ne ja", samo su neki od komentara na drugu epizodu serije na Twitteru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara