Tviterašica tvrdi: "Od 30 đaka njih 25 za nastavak riječi buba upisalo Corelli"

Tviterašica tvrdi: "Od 30 đaka njih 25 za nastavak riječi buba upisalo Corelli"
Foto: Instagram

"OD 30 učenika (8 godina) gdje sam vršila istraživanje za specijalistički rad, na prefiks riječi buba njih 25 je kao nastavak riječi upisalo CORELLI a njih 5 MARA. Samo konstatiram, ništa više djeco", glasi objava koju je jedna korisnica Twittera iz Crne Gore objavila na toj društvenoj mreži.

Ako ste među onom starijom populacijom koja ne zna tko je Buba Corelli, riječ je o megapopularnom bosanskohercegovačkom reperu koji u kombinaciji s Jalom Bratom trenutno drma estradom i glazbenim ljestvicama diljem regije.

"Dječja psihologija i model djetinjstva, osjećaji, emocije i asocijacije u odnosu na uzrast", otkrila je korisnica pod nadimkom anhelita19 kad su je (redom šokirani) ostali tviteraši pitali koja je bila tema njenog istraživanja, vjerojatno suptilno ispitujući radi li se možda o lažnoj objavi. 

"Rezultat je malo poražavajući", "Ovih 5 je mislilo na Daru Bubamaru ali nisu razumjeli pitanje", "Hej pa ovo zvuči kao da se desilo", "Uzbuna bi trebala biti na svim nivoima! Eto ja sada saznah ko je Koreli", "Poražavajuće. Iako je rađeno na mikro uzorku. Zaista poražavajuća činjenica", "Horor", "Jel moguće?!", "Katastrofa!!! Samo gore je moglo biti MARA!! DARA BUBA MARA!!", bili su samo neki od komentara.

Ipak, bilo je i onih koji u ovoj tvrdnji nisu vidjeli ništa neobično. "Mislim i da bi prije 30 godina na riječ Lepa djeca dodala brena, a ne rada. Svaka generacija je to prošla, nisu ova djeca izuzetak. One gluposti koje je ona tada pjevala je isto što i sad djeca slušaju", "Od 100 Amerikanaca na pitanje ko je Homer 90 su odgovorili da je to otac Barta Simpsona", pisali su drugi.

Njenu objavu na svom je Instagramu podijelio i sam glazbenik Buba Corelli.

Inače, reperski dvojac iz Bosne i Hercegovine, Jala Brat i Buba Corelli, osvojio je Balkan i već godinama nižu hitove koji imaju i po 95 milijuna pregleda na YouTubeu. Buba i Jala počeli su kao underground reperi u Sarajevu, a otkako su se spojili, haraju trap scenom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cora (@bubacorelli) on

Buba Corelli, pravog imena Amar Hodžić, 2015. godine je s još 12 osoba u Sarajevu uhićen zbog dilanja droge. U to je vrijeme pjevač nastupao u klubovima u Sarajevu, a drogu je prodavao navodno zbog dodatne zarade. U rujnu ove godine zbog tog je osuđen na godinu dana zatvora, no reper ipak nije morao odležati kaznu već je, zbog toga što je dio kazne već odležao, imao mogućnost da samo plati novčanu kaznu.

Corelli je bio član sarajevske podzemne hip-hop grupe G Recordz. Objavio je pjesmu "Oh No" još 2011., a nedugo zatim je upoznao Jasmina Fazlića, odnosno Jalu Brata. Njih dvojica potom su počeli surađivati i snimili album Sin City u ožujku 2013.  Bubu i Jalu u zvijezde su vinule suradnje s Rastom i turbo folk pjevačicom Mayom Berović. 

Uvelike su popularni i među mladim Hrvatima što je pokazao njihov dupke pun nastup na ovogodišnjem Rujanfestu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara