Tvorac hita godine dolazi u Zagreb

PANJABI MC, čovjek koji slobodno može reći da je vlasnik hita godine, konkretno pjesme "Mundian To Bach Ke", stiže u Zagreb.

Iako je pjesma "Mundian To Bach Ke" već pet godina klupski hit, tek je reizdanje te stvari u siječnju 2003. izbacilo Panjabi MC-a u samu orbitu popularnosti.

Sam Panjabi MC, jedan od rijetkih poznatih azijskih DJ-a, bavi se elektronskom glazbom još od 1993. godine. Od samih početaka koristi sampleove preuzete iz tradicionalne indijske glazbe sa sjevera Indije - bhangre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sam sebe PMC naziva "najvećim bhangra DJ-em na svijetu", a na svakom svom nastupu pusti po jednu pjesmu koju nije puštao nikad ranije, niti će ju puštati nikad poslije tog nastupa.

Panjabi MC nastupiti će 1. svibnja, na međunarodni Dan rada, u klubu Pauk. Njegovo gostovanje dogodit će se u sklopu programa Multikultura, unutar kojeg smo već imali priliku vidjeti nekoliko odličnih nastupa.

Zagrijavanje publike prije nastupa zvijezde večeri odradit će Ilko Čulić i ekipa iz njegovog Bass Culture Soundsystema.

Ulaznice u pretprodaji stoje 80 kuna, a na dan koncerta 100 kuna. Vrata Pauka otvorit će se u 21h, a aktualno i veliko ime poput Panjabi MC-a jamči odličnu zabavu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara