Tvornica i Index vode vas na koncert Telefon Blues Banda

ČUVENI slovenski glazbenik Vlado Kreslin nastupit će u Tvornici kulture 29. svibnja, uz pratnju Telefon Blues Banda, a kao poseban gost na koncertu pridružit će im se Kreslinov dugogodišnji prijatelj i suradnik, šef legendarnih "The Walkabouts", Chris Eckman.

Vlado Kreslin je najveća slovenska rock/pop zvijezda. Umjetnički partneri su mu: Šerbedžija, Eckman, The Cannons, Taylor, Theessink, Bajuk, Sidartha, Stefanovski, Predin, Lovšin, Šajeta, Jergović, Divljan, Morosin, R.E.M.

U svojoj fascinantnoj karijeri Kreslin je nastupio na najboljim pozornicama Hrvatske, Austrije, Njemačke, Belgije, Francuske, Australije, Italije... Kreslinov zadnji album "Cesta", objavljen u rujnu 2007., pokupio je i sve komplimente slovenske i hrvatske glazbene kritike.  Do sad je objavio 14 albuma, jedan DVD, pet knjiga poezije, radio je glazbu za film i kazalište, nastupio je u više filmova i predstava.

Davne 1991. godine je otvorio Dylanov koncert na ljubljanskom stadionu Bežigrad. Peter Buck ga je u siječnju 2005. pozvao da u pratnji Chrisa Eckmana izađe na bis sa R.E.M. i otpjeva s Michael Stipeom "The Passenger" Iggyja Popa, pred 10.000 ljudi u ljubljanskom Tivoliju. 

Tvornica kulture poziva vas da dođete na koncert koji će se održati 29. svibnja, u 21 sat. Cijena ulaznice je 60 kn u pretprodaji, a iste možete kupiti u Tvornici kulture, na Eventim prodajnim mjestima i u Profil Megastoreu. Jeftinije ulaznice možete kupiti preko Muzika.hr Fan Cluba te preko "SMSflyera" (pošalji SMS sadržaja TVORNICA na 66753 i povratni SMS pokaži na ulazu).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nagradna igra

Tvornica i Index dvoje sretnika nagrađuju s dvije ulaznice za koncert. Želite li u dobrom društvu, bilo prijatelja, bilo svoje bolje polovice, uživati u koncertu, sve što trebate napraviti jest poslati mail naslovljen s "Tvornica - Vlado Kreslin" na index.nagrada@gmail.com.

Ne zaboravite navesti vaše osobne podatke. Dvoje najbržih ćemo o nagradi, kao i njenom preuzimanju, obavijestiti mailom. Sretno!

L.F. / I.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara