Twitter "rat" o kojem svi pričaju: Kanye se obračunao s Wiz Khalifom, umiješala se i bivša Amber Rose

Twitter "rat" o kojem svi pričaju: Kanye se obračunao s Wiz Khalifom, umiješala se i bivša Amber Rose

Foto: Twitter

KADA je reper Wiz Khalifa jučer na Twitteru komentirao odluku Kanye Westa da nazove svoj novi album "Waves", nije ni slutio što ga čeka.

Wiz Khalifa je spomenuo u svojoj objavi da bi se Kanye trebao vratiti prethodnoj ideji da album nazove "Swish" i u svojoj objavi napisao i "KK", što je Kanye protumačio kao inicijale svoje supruge Kim Kardashian. U tom se trenutku krenula lavina uvredljivih tweetova usmjerenih na Wiza Khalifu.

Kanye je pretočio svoj tok svijesti u 20-ak objava koje su dolazile svake minute, a u njima je, između ostaloga, bilo optužbi da je Wiz pokrao svoje stvari od Kid Cudija, da su mu pjesme sladunjave, da ga je sada "omeo u njegovom kreativnom procesu", da Wiz "ne bi imao dijete da nije bilo njega" i još mnogi dragulji izašli s Kanyeove tipkovnice.

No, spomenuo je i Wizovu djevojku Amber Rose, s kojom je i sam bio u vezi, i nazvao je "striptizetom" i "sponzorušom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tom se trenutku uključila i Amber s odgovorom Kanyeu koji je uključivao referencu na njihove seksualne aktivnosti u krevetu. Naravno, nije ga pohvalila.


Wiz Khalifa je u međuvremenu pojasnio da je "KK" referenca na marihuanu i sve se polako stišalo. Kanye je obrisao svoje objave zato što želi "pozitivnu energiju i blagoslove" između njih te da "voli Wiza i svu svoju braću i ljude".

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara