Tyson podijelio ludu priču o tome kako je nabavio tigrove: "Bio sam u zatvoru.."

Tyson podijelio ludu priču o tome kako je nabavio tigrove: "Bio sam u zatvoru.."
Screenshot: YouTube

BOKSAČKA ikona Mike Tyson prije nekoliko dana gostovao je kod Joea Rogana u podcastu, gdje je otkrio, između ostalog, zašto je odgajao bengalske tigrove kao kućne ljubimce.

Bivši prvak u teškoj kategoriji imao je u vlasništvu tri tigra, na čiju skrb je potrošio pravo malo bogatstvo, no naposljetku morao ih se odreći. Sad je Roganu otkrio kako je uopće do njih došao.

Tyson kaže kako je zamolio prijatelja da mu nabavi nekoliko tigrića, nakon što mu je ovaj otkrio da može razmijeniti svoje egzotične automobile za egzotične životinje.

"Zašto si mislio da možeš nabaviti tigra", pitao je Tysona Tom Segura, stand-up komičar i glumac koji se također priključio podcastu.

"Ovo je zbilja zanimljivo. U to vrijeme bio sam u zatvoru. Razgovaram sa svojim trgovcem automobila koji je u to vrijeme imao nekoliko auta koji su pripadali našem zajedničkom prijatelju i govori kako će, ne plati li ovaj, prodati sve te automobile i uzeti neke konje."

"Što, možeš nabaviti konje? Razmijeniti konje za automobile? Jer imam puno automobila, vjerojatno bih nabavio i nekoliko konja", prisjetio se Tyson svoje reakcije.

"Da, čovječe, možeš nabaviti pume, lavove, tigrove", odgovorio mu je ovaj, nakon čega ga je 52-godišnji bivši boksač zamolio da mu nabavi nekoliko tigrića. "Zamisli to, čovječe, voziš se u Aston Martinu ili u Ferrariju, a kraj tebe sjedi tigar. To bi bilo odlično", rekao mu je, a Tyson nije dvojio.

"Bio sam mlad tip i govorim sebi: 'Wow, to bi bilo tako kul. Nabavi mi nekoliko tigrića, čovječe." Kad se vratio iz zatvora, doma su ga dočekala tri tigrića, koje je godinama odgajao, a čije fotografije i snimke su redovito šokirale njegove fanove - poput ove snimke ispod.

Roganu je priznao i kako je instant slava za njega bila previše te se s njom nije najbolje nosio. "Što mi je samo prolazilo kroz glavu tad", rekao je u jednom trenu. Što je još otkrio Roganu, možete pogledati na snimci ispod.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara