U Baru održan sado-mazo party

U ZAGREBAČKOJ Papayi je u sklopu reality showa Bar održan sado mazo party. Konkretno je to izgledalo tako da su natjecatelji bili našminkani crnim bojama, a oko ponoći se na stage popela plesačica u koži koja je plesala pet - šest minuta.

Kad je stvar toliko popularna kao što je trenutno reality show Bar Nova TV-a, onda čovjek očekuje spektakl i toliku gužvu da neće moći ni ući. Na ulazu ga, pak, dočeka pet redara koji se dosađuju, a kad ih pita "Oće li se napunit ovo?", samo se ironično nasmiju.

Oko jedanaest sati u Papyi su se nalazili natjecatelji, novinarske ekipe i frendovi od natjecatelja i možda desetak civilnih posjetitelja, a među njima i selebritiji "Naše male klinike" - Šovagović i Zidarić.

Od najavljenog SM-partija, sve se svelo na kostime u kojima su natjecatelji zujali okolo te crnu šminku.

Oko ponoći je cijela stvar ipak počela ličiti na sebe. Skupilo se nešto više ljudi, dovoljno da prostor izgleda ispunjeno, i počeo je "show" koji se sastojao od toga što se jedna plesačica u kožnom kostimu popela na improvizirani stage i otplesala "izazovan" ples na dvije stvari s tim da joj se na drugoj pridružio i jedan od natjecatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukratko, očekivali smo više s obzirom na popularnost stvari, ali ako u obzir uzmemo kišu koja je padala cijeli dan i činjenicu da je Zagreb prazan jer su svi na moru, bilo je OK.

Kompletu galeriju fotografija sa sado-mazo partya pogledajte u Indexovom Nightlifeu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara