U Beogradu otvoren prvi hotel za homoseksualne parove

U Srbiji je otvoren prvi hotel za homoseksualce,
javlja srpski "Kurir". Hotel je zapravo smješten u
stanu od 50 kvadrata u jednoj zgradi u ulici Džona Kenedija" udaljenoj svega desetak minuta hoda od samog centra Beograda.

Vlasnik gay hotela, koji je također homoseksualac, kao uostalom i svi ostali zaposlenici hotela, ne dopušta dolazak u njegov hotel bez najave. Slanjem e-maila najavljujete se kao jedan od potencijalnih gostiju. Nakon oređenog vremena, a najčešće se radi o roku od 24 sata, dobivate odgovor u obliku dobrodošlice ili isprike da trenutno nema slobodnog prostora.

Ukoliko se odlučite na boravak u ovom hotelu, očekuje vas TV, satelitski program, CD player, čisti ručnici, posteljina i sve ostale usluge koje ovaj stančić dovode na razinu pravog hotela, tvrdi Kurir. U reklami za hotel napominje se
kako stan nalazi na sedmom katu i ima predivan pogled na Beograd, posjeduje centralno grijanje, toplu vodu, hladnjak, kadu, pa čak i perilicu za rublje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U hotelu rakođer imate priliku dobiti i sve informacije o životu gay populacije u Beogradu, na koja mjesta treba izlaziti, koja trebate izbjegavati, gdje u gradu možete pogledati muški striptiz i slično.

"Pa sada neka netko kaže kako ne sudjelujemo u europskim integracijama." - prokomentirali su novinari tabloida ovu novost.

B.S.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara