U finalu Daca i tri mušketira

BIG BROTHER kuću posljednja je prije finala napustila Tatjana. U finale su tako ušli Daca, Hamdija, Ivan i Matko, koji će u narednih tjedan dana doznati tko će kući odnijeti milijun kuna.

Tatjana se prije izlaska iz kuće zagrlila s Matkom, a stanari su joj zaželjeli sretan Božić. Prema rezultatima glasanja za ostanak Dace glasalo je čak 81 posto glasača, dok je za Tatjanu glasalo njih 19 posto.

"Super sam. Jako sam zadovoljna i bilo mi je jako lijepo. Daca je super cura i svakako zaslužuje finale." - kazala je nakon izlaska Tatjana, te počela dijeliti autograme.

Stanari su prošli tjedni zadatak u kojem su trebali okititi kuću, uspješno su završili te su povećali budžet, a Big Brother im je pripremio "Party pobjednika". U sobi iznenađenja čekala ih je hrana koju su im poslale njihove obitelji.

Prije nego što su doznali tko će napustiti kuću, stanari su se okupili u dnevnom boravku. Daca je rekla kako u glavi čuje glas "Daca, Daca." - aludirajući na to da će ona izaći. I dok su djevojke pokušavale sakriti nervozu, dečki su se veselo smijali i družili.

Podsjetimo, Tatjanu i Dacu stanari su prošlog petka nominirali, nakon što je Hamdija osvojio imunitet i tako se direktno plasirao u finale.

Matko, Ivan i Hamdija bili su sigurni finalisti, a već se prema prethodnom telefonskom glasovanju i koeficijentima koje su ponudile kladionice, vidjelo da će im se u finalu pridružiti Daca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Muški stanari su do ovoga petka u kući proveli 110 dana, a do velikog finala, koje će se održati 30. prosinca, dijeli ih tek sedam dana.

Stanari su dan prije nego što će posljednji nominirani stanar napustiti kuću proveli izrađujući saonice, a Daca je dobila video poruku od obitelji, majke, tate i brata.

Ukoliko Daca osvoji finale, neće dobiti milijun kuna, već iznos proporcionalan broju dana koji je provela u kući. Vidjet ćemo hoće li muškarci biti kavaliri i dobitak prepustiti dami. Prošle godine to nije bilo tako..

Matea: Nikad više

"Ovakvo iskustvo sigurno neću ponoviti, niti u jednom obliku. Nakon Big Brothera pričekat ću ponudu za posao. To mi je broj jedan, a zatim bih željela upisati faks." - izjavila je Matea, koja je iz Kuće izašla prije tjedan dana. 

"Između mene i Ivana nije bilo ništa. Jedna masaža prikazana je kao da se masiramo 24 sata na dan, a ne samo jednom." - dodala je.

"Favorita nemam. Svi su mi prijatelji i tako ih doživljavam, ali ipak bih izdvojila Matka. Neka milijun kuna ode u Dalmaciju." - zaključila je Matea.

(Screenshot: RTL)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara