U folk, u folk, za narod svoj!

U folk, u folk, za narod svoj!

NAJBOLJI hrvatski blog alat je dom najboljem blogu posvećenom u Hrvatskoj iznimno popularnoj glazbi, turbo folku.

Na blogu folkfolk01.bloger.hr gostuju velike zvijezde novokomponirane glazbe poput Donne Ares, Hanke Paldum, Seke Aleksić, Seje Kalača, Feđe Dizdarevića, Stoje i mnogih drugih, pa obzirom na ovako respektabilan popis gostiju i stalan porast posjetitelja, možemo reći kako je na blogeru izrastao pravi mali portal folka.

Popularnost i omiljenost ovog bloga među samim folk zvijezdama je tolika da ju jedan Sejo Kalač spominje na svom novom albumu, a kao što je vidljivo na stranici ljubitelji ove vrste glazbe koji održavaju blog se ne zadovoljavaju tek pisanjem i prepisivanjem o njihovim idolima nego se trude i na blogu komuniciraju s pjevačicama i pjevačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznato je kako folk zvijezde možda najviše od svih glazbenika drže do vjerne publike koja ih prati i trude se ugoditi im tako da njihovi koncerti znaju trajati i po nekoliko sati.

S druge strane, ljubitelji folka ne žale truda, novaca, ali ni zdravlja kada su njihovi ljubimci u pitanju. Koliko je komunikacija na ovom blogu dvosmjerna svjedoči i podatak da puls fanova folk starovi opipavaju i posjećivanjem ovog bloga, ali i međusobnim raspravama o temama na njemu.

Na ovom iznimno informativnom i zabavnom blogu možete doznati doista sve što vas zanima o folkerima, pogledajte samo naslove vijesti koje možete pročitati na blogu: "Ana Nikolić sa naušnicama od 40 tisuća kuna", "Stoja opljačkana", "Tanja Savić kupuje stan  za 100 tisuća eura", gostovanja dive Hanke Paldum na blogu, pa do poslastica za oči kao što su foto reportaže sa koncerata Seke Aleksić i Donne Ares, ali možda najjača ekskluziva tek slijedi: posjetite folkfolk01.bloger.hr i strpite se još dva dana...

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara