U Gjuri II predstavljeni Siemens S65 i SL65

U  Gjuri II predstavljeni Siemens S65 i SL65

SIEMENS je jučer predstavio dvije nove zvijezde mobilne industrije: Siemens S65 i SL65. Visoka tehnologija nadmoćne kvalitete, profinjeni dizajn, funkcionalnost samo su neki od atributa koji karakteriziraju ove mobitele.

Sinoć je u klubu Gjuro II održan Siemensov "Stlye meter party" na kojem je su predstavljena dva nova mobitela - Siemens S65 i SL65, nasljednici već poznate generacije S55 i SL55.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prilikom predstavljanja novih uređaja Maja Boroša za Siemens SL 65 je rekla da je on kombinacija glamuroznog dizajna i tehnologije te da će sigurno zadovoljiti i najzahtjevnije potrošače. Poslovnim ljudima preporučila je Siemens S65, koji sadrži potpuno opremljeni poslovni rokovnik. Odlikuje ga maksimalna funkcionalnost, a velika mu je prednost mogućnost sinkronizacije s osobnim računalom putem Bluetootha ili IC veze.

Veliki broj okupljenih na "Style meter partyu" dobro se zabavljao uz atraktivne hostese, koktele i bogati program koji je vodila Iva Šulentić. Za kompletan styling na "Stlye meter partyu" pobrinula se poznata stilistica Ivana Bilandžija – Billy.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara