U Gjuri2 proslavite petu obljetnicu programa R´n´B Confusion!

U Gjuri2 proslavite petu obljetnicu programa R´n´B Confusion!

POZIVAMO vas na "internu" proslavu povodom petog rođendana programa R'n'B Confusion powered by Index.hr, koja će se u klubu Gjuro2 odvijati u srijedu, 5. ožujka od 22 sata. Prava proslava, uz mnogobrojne nastupe domaćih izvođača, bit će 30. ožujka u klubu Piranha!

Naravno da ćemo vas cijele večeri častiti velikim količinama alkoholnih i onih manje alkoholnih derivata uz mnoga iznenađenja. Za gramofonima u DJ pultu originalna postava R'n'B Confusiona, DJ-evi Oli Dobolli i Zrna pobrinut će se da večer bude nezaboravna.

Davne 2003. godine u klubu Gjuro2  svjetlo dana je ugledao tada novi klupski program R'n'B Confusion. Skupina entuzijasta pokrenula je r'n'b i hip-hop program, kojemu je ideja bila osmisliti potpuno novi program koji bi okupljao aktiviste hip-hop kulture te obožavatelje iste. U proteklih pet godina u sklopu spomenutog programa nastupili su brojni relevantni domaći i strani izvođači: Divas, Nina Badrić, Edo Maajka, Elemental, TBF, Connect, Space Cookies, Montell Jordan, Horace Brown, DJ Shortee Blitz, DJ Atwar, DJ Asha...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas se ideja R'n'B Confusiona proširila i na druge gradove: Rijeku (Indigo bar), Samobor (Grič), Beograd (Taš), Berlin (2Be Club), a program će uskoro startati u Rimu i Londonu.

Provjerite zašto vikend već pet godina počinje srijedom u klubu Gjuro 2 na R'n'B Confusionu!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara