U godinu dana Hrvatima znatno pao libido

U godinu dana Hrvatima znatno pao libido
HRVATIMA je u godinu dana znatno pao libido, pa više nisu kao lani na vrhu ljestvice seksualno aktivnih nacija, već se nalaze na 14. mjestu od 41 zemlje čiji su građani putem interneta sudjelovali u Durexovom istraživanju seksualnih navika i ponašanja za 2004. godinu.

Većina sudionika u anketi (25 posto) seksualno je aktivna tri do četiri puta tjedno. Seksualne odnose svakog dana ima pet posto ispitanika, dok njih 9,6 posto vodi ljubav pet do šest puta na tjedan.

39 posto anketiranih imalo je između dvoje i pet seksualnih partnera u životu, a najomiljenije kontracepcijsko sredstvo im je prezervativ.

I ove godine Hrvatima su najseksipilnije domaće javne osobe Severina i Goran Višnjić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Severinu je dobila 31 posto glasova, a slijede RTL-ova voditeljica Tatjana Jurić pa Nina Badrić.

Goran Višnjić najseksipilniji je ženama heteroseksualne i biseksualne orijentacije, a Gordan Kožulj muškarcima biseksualne i homoseksualne orijentacije.

Najseksipilnije javne osobe prema ukupnim rezultatima u svim zemljama su glumci Angelina Jolie i Brad Pitt.

Seksualno najaktivnija nacija u 2004. su Rusi, a slijede Francuzi, Kanađani i Grci. Mađari, koji su prošle godine bili prvi, ove su godine na petom mjestu, Srbija i Crna Gora je na desetom, a Slovenija, koja se prvi puta uključila u istraživanje, na 17. mjestu.

U anketi je sudjelovalo više od 380.000 ljudi, a rezultate je obradio Durexov istraživački tim u britanskom gradu Manchesteru na temelju 4.209 ispunjenih upitnika.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara