U Hrvatsku stiže najčudnija emisija dosad: Kontolirat će slavne i dovoditi ih u nevjerojatne situacije

U Hrvatsku stiže najčudnija emisija dosad: Kontolirat će slavne i dovoditi ih u nevjerojatne situacije

Foto: Press

NA NOVU TV uskoro stiže zabavni show '"Zvijezde pod hipnozom'', a producenti tvrde da ovaj show preuzima kontrolu nad poznatima i dovodi ih u nevjerojatne situacije i to sve pod – hipnozom.

Voditelji Dušan Bućan i hipnotizer Timoteo Crnković svakog će tjedna u studiju showa ugostiti zvijezde koje su pristale proći kroz proces hipnoze.

Zvijezde će se naći na pola puta između sna i jave, na mjestu gdje neće znati što ih je snašlo, i to sve pred kamerama. U emisijama ćemo vidjeti prethodno snimljene skečeve koji se izmjenjuju s hipnozama uživo na samoj pozornici u studiju gdje će zvijezde, tijekom emisije, imati priliku po prvi puta pogledati se u hipnotiziranom stanju.

Ono što će gledatelji vidjeti u showu je scenska hipnoza - scenski prikaz moći sugestije u kojem je bitno da se sama osoba osjeća dobro, a da je publika jednako zabavljena.

"Osobe koje su otvorene prema hipnozi zapravo su pozitivne, zabavne i kreativne, dok su osobe koje se teže prepuštaju hipnozi one koje više analiziraju i racionaliziraju", otkriva Timoteo.

Ovaj show ni dokazuje, niti opovrgava moći hipnoze, jer će taj fenomen uvijek biti podvrgnut sudu cinika i nevjernika, no uz pomoć hipnotizera vidjet ćemo niz poznatih osoba kakve ih nismo do sada imali priliku vidjeti. Hoće li svi uspjeti biti hipnotizirani, ili se među našim zvijezdama krije i netko tko je jednostavno nedovoljno otvoren da se nađe u stanju hipnoze, tek ćemo vidjeti, no jedno je sigurno – sedam zvijezda po emisiji bit će gosti showa ''Zvijezde pod hipnozom''.

Format je licenca FremantleMedia, prvotno emitiran u Francuskoj 2014. godine, a u drugoj sezoni je bio najgledaniji show udarnog termina. Godine 2014. je show emitiran i u Kanadi, dok je ukrajinska verzija showa prošle godine na New Channelu polučila veliki uspjeh te su u tijeku pripreme za drugu sezonu.

Timoteo Crnković već deset godina radi kao profesionalni iluzionist i majstor scenske hipnoze, a od djetinjstva fasciniran iluzijom kao umjetnošću. Od 2010. do kraja 2015. godine pod umjetničkim imenom Mister Tim odradio je više od 1200 velikih nastupa, kojima je zabavio više od 150.000 gledatelja, diljem SAD-a (Aljaska, Hawaii, Las Vegas), Australije, Kariba, Meksika... 

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara