U Milijunašu sudjelovali hrvatski glumci, znate li odgovore koje oni nisu znali?

U Milijunašu sudjelovali hrvatski glumci, znate li odgovore koje oni nisu znali?
Screenshot: HRT

U NOVOGODIŠNJEM izdanju kviza Tko želi biti milijunaš svoju su sreću (ali i znanje) okušali glumci Sandra Lončarić, Marko Cindrić, Hrvoje Kečkeš i Nataša Janjić. 

Oni su se podijelili u dva para i odgovarali na pitanja kako bi skupili novac namijenjen humanitarnoj akciji "Uz nas niste sami: Za osmijeh u srcu", namijenjen djeci kojoj je potrebno osigurati dugotrajno liječenje u Osijeku i Rijeci, kao i odraslima s teškoćama u kretanju i intelektualnim teškoćama koji borave u Centru za rehabilitaciju Stančić. 

Osim standardnih jokera pola pola i pitaj publiku, u pomoć su im priskočili Morana Zibar i Krešimir Sučević Međeral, lovci iz kviza Potjera. 

Prvi su na red došli Sandra i Marko. Prvo pitanje na kojem su zapeli bilo je koji je glumac otpjevao i "odbubnjao" pjesme Srđana Sachera na njegovom povratničkom albumu "Biser, ambra, jantar", pa su iskoristili joker pola pola i odgovorili Filip Riđički. 

Već na idućem pitanju morali su potrošiti joker zovi pa im je na pitanju "Na japanskom jeziku pjesma je 'ka', ples je 'bu', a umijeće..." uletio Krešimir Sučević Međeral s točnim odgovorom: ka. 

Glave im je došlo pitanje: "Tko je napisao komediografsku trilogiju Almaviva? Pomoć su zatražili od publike, no i dalje su odgovorili krivo. Ukupno su osvojili 32 tisuće kuna. Znate li vi točan odgovor?

 

Drugi par bili su Nataša i Damir. Oni su bez i jednog potrošenog jokera uspješno stigli do pitanja za 125 tisuća kuna: U kojem se gradu već tradicionalno 30. lipnja dočekuje pola Nove godine? Ovdje su nazvali Moranu Zibar koja im je odgovorila da je riječ u Korčuli. 

"Ne bih svoj život založila za to", napomenula je ona. Glumci su je ipak poslušali i odgovor se pokazao točnim. 

Otvorili su i pitanje za 250 tisuća kuna gdje su za pomoć pitali publiku, a zatim iskoristili i joker pola pola. Na kraju su ipak odustali jer nisu bili sigurni u odgovor i tako donirali 125 tisuća kuna. 

Znate li vi koji je točan odgovor?

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara