U novogodišnjem Big Brotheru stanari i voditelji promijenili uloge

U novogodišnjem Big Brotheru stanari i voditelji promijenili uloge

U UOBIČAJENO očajnom programu hrvatskih televizijskih postaja za doček Nove godine donekle se istaknuo RTL neobičnom verzijom završenog reality showa.

Voditelji Sanja Doležal, Ivana Plechinger, Robert Knjaz, Boris Mirković, Daria Knez i Neno Pavinčić u društvu seksi kolegica Renate Sopek,Tatjane Jurić, Paole Poljak i Tanje Tomić morali su urediti Big Brother kuću za doček i prirediti svečanu večeru za svih dvanaest bivših stanara kuće koji su im došli u goste.

Domaćini su se nagurali u kuhinju kako bi iskazali svoje kulinarsko umijeće pri spremanju juhice, punjene purice s mlincima i štrukli, dok je Tanja dobila opomenu Velikog Brata jer je sprejom prskala ogledala iza kojih se nalaze kamere. Pri prigodnom odlasku u ispovjedaonicu svi su istakli da ni u ludilu ne bi mogli izdržati 100 dana u takvoj kući, a Boris se istakao "nominacijom" svih muških stanara kako bi sam uživao u društvu djevojaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dolaskom gostiju atmosfera se zagrijala uz piće i ples, a opet je prednjačio milijunaš Saša svojim otkačenim plesom na stolcu, iako se ovoga puta suzdržao od potpunog skidanja kao što priliči jednom bogatom tajkunu.

U duhovitim insertima Sanja Kvastek vodila je show "Sanja",Valentina i Antonija "Exploziv i "Excluziv", Krešo se našao u ulozi meteorologa umjesto Renate Sopek, a Alen i Marina ponovo su se uspjeli posvađati vodeći Vijesti. Filip je razgovarao s Beckhamom Zdravkom koji je prešao u "Dinamo", a zaljubljeni Ozren i njegova djevojka Viktorija "priznali" su u "Srcolovki" da se uopće ne slažu jer oboje puštaju vjetrove neugodnih mirisa.

Komentar gledatelja mogao je glasiti : dobrooo je !

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara