U novoj sezoni Moderne obitelji umire jedan od važnih likova

U novoj sezoni Moderne obitelji umire jedan od važnih likova
Foto: Press

USKORO će s emitiranjem krenuti deseta sezona serije Moderna obitelj, a jedan od autora serije Christopher Lloyd najavio je nešto što je zabrinulo obožavatelje.

U novoj sezoni će se u Modernoj obitelji dogoditi smrt jednog od značajnih likova. "U ovoj sezoni ćemo obraditi veće životne događaje. Doći će do smrti, što je tema s kojom se obitelji moraju nositi, a na TV-u to nije lako jer je to i izuzetno teška tema. Ali u isto vrijeme, bilo bi čudno da se obitelj ne mora nositi s takvim događajem", rekao je za Entertainment Weekly.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Modern Family (@abcmodernfam) on

 

Lloyd ipak nije otkrio tko će završiti dva metra pod zemljom, no otkrio je da je riječ o jednom "značajnom liku u seriji". Nije dao naslutiti radi li se ujedno i o jednom od glavnih likova. 

Otkrio je i da će ta smrt biti "događaj čije će se posljedice osjetiti u nekoliko epizoda".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Modern Family (@abcmodernfam) on

"Doći će do značajne promjene u dinamici obitelji za koju su ljudi vjerojatno i očekivali da će se u jednom trenutku dogoditi, no dogodit će se prije nego što su očekivali", dodao je i tako dodatno raspirio znatiželju.

Inače, deseta sezona je ujedno i posljednja sezona pokrivena trenutnim ugovorom pa se ne zna hoće li ovo biti i kraj Moderne obitelji ili će ipak doći do produljenja ugovora.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara