U potrazi ste za prihodima? Postanite Uber partner-vozač i zarađujte koliko vozite

U potrazi ste za prihodima? Postanite Uber partner-vozač i zarađujte koliko vozite

Foto: Press

DOLASKOM Ubera u Hrvatsku stigao je i novi način poslovanja koji Uberovim partnerima- vozačima omogućuje potpunu slobodu u organizaciji vremena i kontrolu nad zaradom.

Voziti na Uber platformi možete na dva načina. Prvi je da osnujete tvrtku ili obrt i postanete samostalni partner-vozač te zapošljavate druge vozače ako to želite. Drugi način je da vozite kao zaposlenik već postojećeg partnera-vozača koji ima svoju tvrtku ili obrt. Uberovi partneri-vozači sami odlučuju kada će i koliko voziti pa im usklađivanje svakodnevnih obaveza nikad nije bilo jednostavnije. Dnevne ili noćne vožnje, svega nekoliko ili osam sati dnevno - u potpunosti je izbor partnera-vozača. O vremenu koje provedu za volanom ovisi zarada, a zarađeni novac isplaćuje se svakog tjedna što olakšava planiranje kućnog budžeta.

Sve što vam treba za postati Uberov partner-vozač su vozačka dozvola i potvrda o nekažnjavanju. Ukoliko nemate vlastiti auto, voziti možete za postojećeg Uber partnera- vozača koji će vam ga dati na korištenje.

Preko Uber platforme, u Hrvatskoj trenutno vozi više od 2.000 partnera-vozača, a njih 82 posto preporučilo bi i drugima voziti na Uber platformi. Postanite i vi zadovoljni Uber partner- vozač te zarađujte koliko vozite, a vozite koliko želite. Više informacija saznajte na linku ili pozivom na broj 0800 00 44.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?