Uberite proljetne komade... i 50.000 kuna!

IZAĐITE iz zimske monotonije, uberite najnovije proljetne komade u Avenue Mallu i osvojite 50.000 kuna. Uživajte u proljetnom shoppingu kojeg Vam poklanja Avenue Mall i osvojite Visa Avenue Mall poklon kartice u vrijednosti od 100, 500 ili 1.000 kuna.

Ovog proljeća nemojte ostati "kratkih rukava". Vaš proljetni san možda se i ostvari, jer rascvjetano drvce ispunjava vaše želje.

Od 10. do 26. ožujka obavite kupnju u minimalnom iznosu od 100 kuna. Sačuvajte račun i dođite 26. ožujka, od 9 sati u Avenue Mall. Prošećite do našeg proljetnog drvca u prizemlju Centra. 500 kupaca osvojit će Visa Avenue Mall poklon kartice u vrijednosti od 100, 500 ili 1.000 kuna te na taj način dodatno obogatiti svoju novu proljetnu kolekciju.

Ne trebate biti stilist, čitati modne časopise i slušati savjete modnih stručnjaka, dovoljno je samo zaviriti u izloge i pozvati najbolju prijateljicu da vam se pridruži. Elegantno, ženstveno, lepršavo, egzotično ili pak boemski - sami odaberite koji proljetni "look" najviše odgovara vašoj osobnosti. Igrajte se, jer proljeće je godišnje doba u kojem je razigranost dopuštena. Uskočite u prozračnu haljinicu intenzivnih boja ili pak ostanite vjerni svojoj bijeloj košulji. Kombinirajte ju s novim trapericama, razveselite se novom maramom ili šeširom. Oživite modnu ikonu u sebi, obogatite svoj ormar s mornarskom majicom koja će vam pristajati uz nove "capry" hlačice i crvene balerinke. Kako bi dodatno zagrijali prohladne proljetne večeri, probudite "rock" zvijezdu u sebi i odberite kožnu jaknicu koja će se odlično uklopiti uz nove traperice i bijelu košuljicu.

Svratite u omiljeni shopping centar i uživajte u nadolazećim proljetnim danima i trendy kolekcijama. Više ne morate maštati, jer Avenue Mall ostvaruje vaše želje!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara