Učite na njihovom primjeru: Ovo su stvari zbog kojih žene najviše žale

Učite na njihovom primjeru: Ovo su stvari zbog kojih žene najviše žale
Foto: Instagram

KAKO bi spriječile druge da ponove njihove pogreške, brojne su žene na Redditovom forumu Ask Women podijelile stvari zbog kojih najviše žale. Neke od njih priznale su da im je najveća pogreška bila to što su ostale u vezi u kojoj su zlostavljane, dok su druge navele da im je najviše žao što se nisu pokušale osloboditi iz ralja anoreksije.

Sve je počelo kad je jedna žena zamolila one starije od 30 da podijele stvari zbog kojih one žale, a ubrzo je krenula bujica ispovijesti.

"Pokušavam ne razmišljati o stvarima zbog kojih žalim, ali mislim da najviše žalim što sam tako dugo ostala u toksičnom braku. Zeznula sam svoj mozak i samopouzdanje, trebalo mi je da se oporavim dulje nego što sam mislila", napisala je jedna.

"Udala sam se za tipa koji je 'dolazio iz dobre obitelji' kako bi moji roditelji bili zadovoljni i kako bih i ja bila u uspješnoj vezi, poput moje braće i sestara. Na kraju sam provela dvadesete, tridesete i većinu četrdesetih s narcisoidnim zlostavljačem. Dobra strana svega je što imam dvoje nevjerojatne djece i što sam sama i sretno slobodna posljednje četiri godine. No kako bih voljela da sam slušala onaj glas koji mi je govorio da odem...", priznala je druga.

"To što iz svog života prije nekoliko desetljeća nisam izbacila svoju toksičnu majku zlostavljačicu", dodala je treća.

Mnogima je žao što su godinama pokušavale udovoljiti nemogućim standardima ljepote.

"Većinu svojih dvadesetih godina posvetila sam anoreksiji. Nisam ni shvatila što se događa dok nisam bila preduboko u tome. Sad sam profesionalno godinama iza svojih vršnjaka, a oštećenje organa koje mi je bolest uzrokovala vjerojatno će me ubiti", priznala je korisnica Reddita pod imenom Under_the_bluemoon.

"Žao mi je samo što sam počela pušiti. Prestala sam prije nekoliko godina, no to što sam uopće počela je najgora odluka koju sam donijela i jedina koju bih htjela poništiti", priznala je druga korisnica.

"To što nisam počela koristiti kremu za sunčanje ranije u životu", tvrdi jedna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara