UFC-ova ring djevojka: Nisam dobila otkaz zbog tulumarenja i mamurluka

Tekst: A.M.
Foto:
Urdirt, Myvegasscene

NAKON mjesec dana šutnje, prelijepa ring djevojka Edit LeBelle, odlučila je progovoriti o razlozima otkaza iz UFC-a. Podsjetimo, djevojka koja u seksi opravici, s tablom u ruci, šeće po borilačkom kavezu označavajući tako početak runde, dobila je otkaz početkom kolovoza jer zbog bolesti nije mogla doći na UFC-ov 100. turnir. Čelništvo organizacije nije "popušilo" njezinu priču jer su saznali da je prošlu noć ludo tulumarila po Las Vegasu, a kao pravi razlog njezina izostanka naveli su težak mamurluk.

"Obavijestila sam osoblje i organizatore da mi je loše, ali da ću se spremiti najbrže što mogu i doći"

Sad, nekoliko tjedana kasnije, Edit pokušava maknuti ljagu sa svog imena pa je odlučila progovoriti o nekorektnosti UFC-a. "Nakon UFC-ovog sajma i službenog vaganja uoči jubilarnog UFC-ovog 100. turnira, otišla sam na večeru, a zatim sam posjetila nekoliko najavnih partyja s menadžerima UFC-a, s Octagon djevojkama i UFC-ovim borcima. Odjednom mi je pozlilo i odlučila sam otiči u krevet", prepričala je Edit koja dodaje da se nadala da će joj biti bolje do drugog dana kad se održavao turnir.


"Bilo mi je toliko loše da nisam mogla prestati povraćati cijelu noć. Sljedeći dan sam se poprilično kasno probudila i obavijestila osoblje i organizatore da mi loše, ali da ću se spremiti najbrže što mogu i doći. Zaista nisam htjela propustiti taj događaj. Na kraju su mi rekli da ne moram dolaziti jer nisu htjeli da nešto pođe po zlu na tako velikom eventu", priznaje ring djevojka.

Natasha Wickes nova je UFC-ova ring djevojka

"Bila sam jako uzbuđena zbog cijelog događaja i dok sam onako bolesna ležala u hotelskoj sobi, čula sam obožavatelje kako vrište i navijaju netom prije borbe", otkriva seksi Edit kojoj je jako krivo što se medijima proširila vijest da je otkaz dobila zbog mamurluka. U međuvremenu je izabrana nova ring djevojka, Natasha Wickes koja je popunila prazninu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara