Ugasite zvučnike: Marin iz Big Brothera pokušao je ovom pjesmom osvojiti Srbiju - nije uspio

Ugasite zvučnike: Marin iz Big Brothera pokušao je ovom pjesmom osvojiti Srbiju - nije uspio

Screenshot: YouTube

U BIG BROTHER kući od nedjelje se nalazi 23-godišnji Marin Novaković, Omišanin koji kao svoje talente ističe ples, pjevanje i glumu. Iako ga je većina publike upoznala tek u nedjelju kad je ušao u malu kuću, nekima je on već otprije poznat.

Marin je lanjskog travnja izdao pjesmu Sahara koju je dosad pregledana skoro 300.000 puta.

Stihove pjesme napisao je srpski reper Rasta, čija je pjesma Slučajnost koju je izveo sa suprugom Anom Nikolić lani ušla među deset najslušanijih u Hrvata. Uz Rastu, na glazbi je radio Slobodan Veljković Coby, kojeg u Srbiji nazivaju vodećim muzičkim producentom nove generacije.

Kao događaj koji mu je značajno promijenio život ističe odlazak od roditelja s 18 godina, kada se preselio na Hvar, osamostalio se i počeo raditi. Marin ne voli osobe koje su kontradiktorne i ljubomorne, a smatra da je njegova najveća mana eksplozivnost. Kao razlog prijave u Big Brother ističe novo iskustvo, ali i priliku da mu se nakon showa otvore neke nove poslovne prilike.

 

Životni moto mu je Budi uporan u onome što želiš. 

Rasta i Coby svojedobno su napisali pjesmu i za Juru iz Connecta, a očito je da imaju svoj stil koji provlače kroz svaku pjesmu.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Big Brother instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tagove: Big Brother.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara