Uhvatili ženu dok je krala hranu, potez policajaca mnogima uljepšao dan

Uhvatili ženu dok je krala hranu, potez policajaca mnogima uljepšao dan
Foto: Twitter

NJUJORŠKI policajci osvojili su internet potezom koji su povukli nakon što su ulovili ženu u krađi hrane u jednoj trgovini. 

Tri policajca stigla su u trgovinu Manhattan Whole Foods nakon što je jedna žena ulovljena u krađi. Kad su vidjeli o čemu se radi, odlučili su platiti namirnice koje je ukrala.

Sve je snimio prolaznik Paul Bozymowski i fotografiju objavio na Twitteru. Na fotografiji se vidi kako žena drži ruke na licu dok policajci na blagajni plaćaju namirnice. 

Riječ je bila o policajcima Louisu Soji, Esnaidyju Cuevasu i Michaelu Riveri koji su nakon što je događaj obišao svijet održali i novinsku konferenciju. 

"Pitao sam je što je bilo, a ona mi je odgovorila da je bila gladna. Pogledali smo joj u torbu i odlučili platiti hranu", objasnio je Sojo na konferenciji. "Radim ovo 22 godine i ovo nije prvi put da sam platio za hranu. Ovo nije prvi put ni da su moji kolege platili za nečiju hranu. Ne radimo to često, ali kad nekome na licu vidite da vas treba, da je zaista gladan, teško je kao ljudsko biće samo otići od toga. Nismo tako odgojeni", dodao je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara