Ukrala iPhone pa se na Facebooku javila vlasnici i tražila je lozinku

Ukrala iPhone pa se na Facebooku javila vlasnici i tražila je lozinku

Foto: Facebook

STUDENTICA kojoj je ukraden mobitel nakon nekoliko mjeseci dobila je poruku od žene koja je tvrdila da ga je našla te je tražila lozinku da ga može koristiti.

Studentica psihologije Beth Freestone bila je poprilično potresena kad joj je tijekom noćnog izlaska u Manchesteru ukraden mobitel, piše Daily Mail.

No kad je nekoliko mjeseci kasnije na Facebooku dobila besramnu poruku, ostala je u šoku. "Bok, nadam se da ti ne smeta što te ovo tražim ali dobila sam telefon, a mislim da si ga ti izgubila. Ja bih ga samo koristila 2 tjedna dok se moj popravlja, ali ga ne mogu koristiti bez lozinke za iCloud... Je li moguće dobiti je tako da te mogu odjaviti i prebaciti se na svoj račun? Unaprijed hvala, xx", pisalo je u poruci.

Priča je dobila i još bizarniji nastavak. Nakon razmjena poruka i dogovora da će joj poslati iPhone, Beth joj je poslala pet funti (oko 42 kune) kako bi imala za poštarinu. No umjesto toga ona je uzela novac i blokirala Beth tako da je više uopće ne može kontaktirati.

"Složila se da će mi poslati telefon, ali nikad mi ga nije poslala. Samo je izmišljala izlike", govori Beth. "I moji su joj prijatelji poslali nekoliko SMS poruka kada je prestala meni odgovarati, ali mi i dalje nije htjela poslati iPhone, a postala je i pomalo agresivna'', nastavlja.

Beth incident nije prijavila policiji, no odlučila je ženu razotkriti barem na društvenim mrežama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara