Ukućanima Big Brother kuće dojavljeno da je uhićen Gotovina!

VIJEST koja je u četvrtak dospjela na naslovnice svih svjetskih medija poznata je i u Big Brother kući! Naime, jedan je diskutant s jedne hrvatske Usenet grupe najavio da će u vrt Big Brother kuće ubaciti poruku kojom će obavijestiti stanare, a prvenstveno Matka, o činjenici da je uhićen hrvatski general Ante Gotovina.

Diskutant, kojemu iz razumljivih razloga nećemo navoditi nadimak, održao je obećanje. Budući da mu je BB kuća "usput",  u četvrtak navečer popeo se na krov zgrade, te s krova u vrt BB kuće ubacio kutiju od CD-a, pri čemu je na omotu CD-a napisao da je uhićen Ante Gotovina.

CD s porukom prva je našla Daca, te ju je zajedno s ostalim ukućanima predala Big Brotheru. No, budući da je poruka bila ispisana "masnim" crnim flomasterom na omotu CD-a, logična je pretpostavka da su ukućani saznali da je Gotovina uhićen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasnogovornik RTL-a Kristijan Gržetić nije bio pretjerano raspoložen za komentar cijelog slučaja.

"U četvrtak tijekom dana nepoznata je osoba zaobišla strogo osiguranje i u dvorište BB kuće ubacila praznu CD kutiju s porukom, za Big Brother, irelevantnog sadržaja. Kandidati su postupili prema pravilima, isti čas predali kutiju Big Brotheru te iz tog razloga nitko od kandidata neće biti sankcioniran." - kazao je Gržetić Indexu.

(Screenshot: RTL)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara