Ulaznice za riječki koncert Rundek Cargo Trija krenule u prodaju

Ulaznice za riječki koncert Rundek Cargo Trija krenule u prodaju

DARKO RUNDEK i njegova vjerna pratnja, Cargo Trio, u utorak 26. travnja stižu napokon i u Rijeku, u okviru turneje "Plavi avion". Reakcije na dosadašnje koncerte u Ljubljani, Zagrebu, Karlovcu, Puli, Splitu i Zadru su odlične, stoga nema sumnje da će i koncert u riječkom HKD-u udovoljiti svim zahtjevima Rundekove publike.

Rundek ovom turnejom promovira album "Plavi avion", koji se odlikuje smirenijim i zvukom te za kojega mnogi kritičari tvrde da je uz "Apokalipso" najbolji rad u njegovoj dugogodišnjoj karijeri.

Bogata proljetna turneja obuhvaća više od jedanaest gradova

Turneju "Plavi avion" Rundek je sa svojim Cargo Triom započeo prošle jeseni, te su nakon zimske stanke nastavili koncertirati u okviru bogate proljetne turneje koja obuhvaća više od jedanaest gradova. "Plavi avion", unatoč dosadašnjim brojnim uzletima, još nije preletio svoju zacrtanu rutu, stoga ga se još stigne uhvatiti na određenim "postajama", a sljedeća je riječki HKD.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko ne želite propustiti ovaj iznimni glazbeni i nadasve umjetnički događaj koji će se održati u riječkom HKD-u gdje su već jednom oduševili sve prisutne, požurite po svoju ulaznicu u caffe bar "Gradina", restoran "Fortunal", TIC Korzo i Dallas music shop, te nemojte zakasniti na početak koncerta u 21 sat.

Važno je napomenuti da je prvi dio koncerta rezerviran za skladbe s albuma "Plavi avion" , nakon čega slijedi kratka stanka a zatim na red dolaze nezaboravne kultne skladbe iz Rundekove duge i bogate karijere. Iako događaj započinje u sjedećoj atmosferi kako smo najavili, ne oklijevajte sa sobom ponijeti svoje najbolje plesne cipele, jer spektakl završava upravo dobrim tulumom uz Rundekove plesne hitove.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara