Ulaznice za zagrebački koncert Alicie Keys uskoro rasprodane!

JEDNA od najaktualnijih pjevačkih zvijezda na svjetskom glazbenom nebu, Alicia Keys, nastupit će u Zagrebu 10. listopada u Domu Dražena Petrovića, a ulaznica za ovaj koncertni spektakl, koje se prodaju po 250 kuna, ostalo je još jako malo pa se obožavateljima pjevačke zvijezde preporučuje da si svoje mjesto u redovima osiguraju na vrijeme.

Inače, zagrebački koncert je u sklopu turneje kojom Alicia promovira svoj novi, aktualni album "AS I AM", koji je na uglednom Entertainment Weekly internet portalu zauzeo visoko trideset i treće mjesto na listi koja sadrži sto najboljih glazbenih albuma objavljenih u posljednjih dvadeset i pet godina. Prvo mjesto te cijenjene ljestvice zauzeo je kultni Princeov album "Purple Rain", a na njoj su između ostalih, svoje mjesto našli i ugledni glazbeni izvođači poput U2, Madonne, Radioheada i mnogih drugih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, to nije jedini uspjeh mlade umjetnice - Alicia je osvojila i nagradu BET Award u kategoriji za najbolju žensku R'n'B pjevačicu, gdje se za prestižnu nagradu borila s iznimno oštrom konkurencijom - Mariahom Carey, Rihannaom, Mary J. Blige i Keyshiaom Cole. Alicia je nagradu primila naglasivši kako "ovu nagradu posvećuje završetku izraza 'ne mogu' u svojem životu, jer taj izraz za nju je mrtav i više ne postoji".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara