Uloga lopova u filmu Sam u kući bila je namijenjena velikoj holivudskoj zvijezdi

Uloga lopova u filmu Sam u kući bila je namijenjena velikoj holivudskoj zvijezdi
Foto: Imdb

IAKO nam je danas u ulozi zločestog Harryja, jednog od lopova u filmu Sam u kući, teško zamisliti bilo koga drugo osim Joea Pescija, producenti su u početku ulogu namijenili holivudskoj legendi Robertu De Niru, piše britanski Express. 

>>>Evo kako nakon 28 godina izgledaju lopovi iz filma Sam u kući<<<

Prije nego što je ulogu dobio Joe Pesci spominjala su se i druga slavna imena poput Rowana Atkinsona, Dannyja DeVitta, Phila Collinsa i Jona Lovitza. Tek kad su De Niro i Lovitz odbili ponudu, izabran je Pesci kojem je ova uloga donijela planetarnu popularnost.

Stradanja Harryja i njegovog partnera Marva kojeg glumi Daniel Stern generacije gledatelja nasmijavaju već gotovo trideset godina, ali redatelj filma Cris Columbus izjavio je da snimanje pojedinih scena nije bilo ni najmanje smiješno. 

"Svaki put kad bi netko od kaskadera izveo neku scenu gledali smo i molili se da je preživi. Kaskaderske scene se inače izvode sa sigurnosnim pojasevima, ali kako su oni bili vidljivi tijekom snimanja, ovaj put smo radili bez njih", ispričao je on. 

Buzz Feed piše da se na snimanju dogodila samo jedna ozljeda, a ona nije imala nikakve veze s kaskaderima. Radi se o sceni gdje Harry prijeti Kevinu da će mu odgristi prste, a navodno Macaulay Culkin još uvijek ima ožiljak. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara