Umjesto Bushevog govora, CNN-ovi gledatelji slušali voditeljicu kako u WC-u govori o suprugu i ogovara rodbinu

JEDAN od mnogih primjera da i najuglednije svjetske TV-kuće ponekad znaju svoje gledatelje zabaviti "biserima" jučer je pružio CNN.

U trenutku kada se iz New Orleansa direktno prenosio govor predsjednika Busha posvećen prvoj obljetnici uragana "Katrina", naglo se prekinuo zvuk i umjesto toga se čuo ženski glas s riječima: "Imala sam sreće s ovom mrežom... on je uistinu predivan, nema ego... stvarno strastveno, suosjećajno, veliko, veliko ljudsko biće. A ona postoje, stvarno postoje. Teško ih je naći, ali ona stvarno postoje."

Nakon što se čuje drugi, nerazgovjetni ženski glas, žena nastavlja sa svojim izlaganjem: "Mama ima dobru vibru. Braća moraju biti, znaš, zaštitnici. Osim mog, ja moram biti njegov zaštitnik. Oženjen je, troje djece; ali njegova supruga je frikuša koja sve mora imati pod kontrolom."

Nakon toga je ženski glas utihnuo, da bi ga zamijenio glas voditeljice Daryn Kagan kako obavještava gledatelje CNN-a kako su slušali predsjednikov govor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sat vremena kasnije CNN-ova voditeljica Kyra Phillips se ispričala zbog "tehničkih problema", a potom je mreža objavila kako je glas pripada upravo njoj.

Vjeruje se kako se 38-godišnjoj novinarki i dobitnici nekoliko "Emmyja" slučajno uključio mikrofon dok je u WC-u popravljala šminku i razgovarala s kolegicama.

>>> Snimku cijelog incidenta možete vidjeti ovdje

D.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara