Umjesto Ive Majoli, iz HRT-ovog showa otplesao Damir Markovina

MOŽDA zbog negledljivog showa "69", u glavnoj ulozi sa Zlatanom Zuhrićem Zuhrom i Hrvojem Kečkešom, a koji doista misle da doskočica "..E!", oko vrata obješen debeo zlatni lanac, neuvjerljivo glumatanje šaljivog Dalmatinca i beskarakternog mu kolege potrčkala mogu biti zanimljive i sto sedamdeset i neku sezonu za redom, a možda i jer je doista bilo tako, treće izdanje "Plesa sa zvijezdama", emitirano nakon mlake izvedbe Zuhre i Kečkeša, već je pomalo ličilo na zabavni show.

Reći će to ili zadrti obožavatelji, ili oni koji su netom prije "Plesa sa zvijezdama" sat vremena proveli uz spomenuti dvojac, kojemu je vrhunac večeri bila uporaba ulične terminologije za riječ "anus", a koja je, sada već valjda i službeno kao šala godine, popraćena ovacijama već istrenirane i, nadamo se, dobro plaćene studijske publike.

Ples sa zvijezdama? Bilo da partner Danijele Martinović, Francuz Nicolas Quesnoit sa svojim prepoznatljivim jezičnim biljegom priča vic o Muji i Fati, ili da bivši baletan, inače član žirija, Dinko Bogdanić, komentira kako mu se u plesu Lane Jurčević i partnera joj Hrvoja Kraševeca najviše svidio "efektan kraj", misleći, dakako, na poslasticu koju je plesni par priredio žiriju kada su mu, puzeći prema publici, priuštili pogled na svoje pozadine, show se u nekim trenucima mogao nazvati, ako ništa drugo,  onda barem poluzanimljivim.

Žiriju se najmanje svidio nastup Ive Majoli i Marka Hercega

Prošli tjedan bilo je tijesno između Nikoline Pišek i Mirka Fodora. Fodor je ispao iz showa, a nekoliko dana nakon toga navodno mu se još više nasmiješilo mjesto Aleksandra Kostadinova, glavnog urednika zabavnog programa HRT-a. Nikolina je ostala u showu, ali zato njezina emisija "Shpitzza", kojoj prijeti ukidanje, nije bila te sreće. Bilo kako bilo, Pišek je sa svojim partnerom Ištvanom Vargom u trećoj emisiji osvojila najviše bodova od strane žirija. Luka Nižetić i njegova partnerica Mirjana Žutić također su dobili pohvale od žirija. I dok je krajem showa bilo gotovo izvjesno da će iz njega biti eliminirani Iva Majoli i partner joj Marko Herceg (koji su osvojili najmanje bodova od strane žirija), kuverta je donijela ime Damira Markovine i Ane Herceg.

Treća emisija za redom kandidatima je ublažila osjećaj probijanja leda  pa je i sam show postao ležerniji i nešto manje ukočen. Donekle simpatično je bilo i kada se voditeljica Barbara Kolar usudila tijekom emisije prozvati ime Nevena Ciganovića, čijem ju je liku, kako je kazala, povela misao nakon što je čula pjesmu Christine Aguilere "Candyman". Glazbenu uspješnicu istoga imena, doduše u nešto drugačijem aranžmanu, ovaj je hrvatski modni stilist, koji je azil od za njega nepodnošljive medijske eksponiranosti na ovim prostorima potražio u SAD-u, otpjevao devedesetih godina.

Dušku Ćurliću su misli tijekom emisije zalutale do obližnje ćevabdžinice pa je, najavljujući plesove koji će se iduće subote plesati, riječ "repertoar" zamijenio riječju "meni". No, s obzirom da njegov lapsus linguae ne spada u tešku kategoriju voditeljskih prekršaja u kojima uvjerljivo prednjači RTL-ova Renata Sopek s "Geeenijalnoooo" i "Jelte?", uz dodatak silovanja kamere facijalnim grimasama, uglavnom simpatičnom Ćurliću može se progledati kroz prste.

R.I.
Foto: L.T.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara