Umjesto spoja s "djevojkom iz snova" doživio šok s mamom

"PRINC UŽITKA", nadimak je pod kojim je mladi Daniel Anceneaux iz francuskog Marseillesa mjesecima putem Internet chata razgovarao sa "Slatkom Juliette". Priča ne bi bila po ničem neobična da Daniel nakon šest mjeseci upoznavanja i chatanja nije dogovorio spoj sa Juliette na kojem se ne malo iznenadio i - posramio.

"Princ" i  "Juliette", pravim imenom Nicole, nakon višemjesečnog upoznavanja putem Internet chata, dogovorili su da će se prvi puta uživo naći na jednoj francuskoj plaži.

"Hodao sam navečer plažom misleći kako ću konačno upoznati djevojku svojih snova. I bila je tamo, nosila je bijele kratke hlačice i ružičastu usku majicu, kako je i rekla" - ispričao je Daniel nakon što je priča došla u javnost.

"Ali nakon što sam se približio, okrenula se prema meni i - oboje smo doživjeli šok kao nikada u životu. Nisam znao što da kažem. Jedino sam razmišljao: O Bože, pa to je mama!" - otkriva "Princ Užitka".

No, tu nije bio kraj poniženju. Na plaži se pojavio policajac koji je 52-godišnju majku i sina upozorio na nedozvoljen boravak na plaži koja je u večernjim satima bila zatvorena za javnost. Policajac je, radeći svoj posao, zapisao imena nesuđenih ljubavnika koji su mu, valjda iz straha od kazne, opisali o čemu se radi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policijsko izvješće o događaju s plaže došlo je pak u ruke novinara koji su pomnije istražili priču. Ubrzo su došli do majke i sina koji su priznali da su se dopisivali ne znajući o kome se radi s druge strane računalnog zaslona. Razgovor je, navodno, ponekad znao biti i vruć, no "Princ" i "Juliette" nisu otkrili detalje.

Bilo kako bilo, majka i sin su nakon objavljivanja priče postali predmet poruge u njihovoj lokalnoj sredini, a Daniel je rekao kako je razočaran što mu se nije ispunila želja da upozna djevojku svojih snova.

Što se tiče Nicole, ona je od posramljenog muža Paula dobila jezikovu juhu i zabranu chatanja.

Foto: Arhiva

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara