Uršula Tolj, Minea i Yaya došle na humanitarnu izložbu vilenjaka Artusa

Foto: Neja Markičević/Cropix

U ČETVRTAK navečer u HDLU u Zagrebu održana je humanitarna izložba fotografija "Vile i Vilenjaci Artusi" fotografkinje Ive Lulić. Izložba je organizirana u suradnji s Udrugom Artus te štićenicima Doma za djecu Vladimir Nazor iz Karlovca.

Planovi Udruge uključuju humanitarne akcije, predlaganje mjera za zaštitu prava i poboljšanje uvjeta života djece bez adekvatne roditeljske zaštite i socijalno ugrožene djece i mladih te organizaciju stručnih savjetovanja, tribina i okruglih stolova, organizaciju radionica i drugih kulturno-umjetničkih i obrazovnih aktivnosti.

Novac prikupljen donacijama i sponzorstvima koristit će se za organizaciju radionica iste tematike diljem Hrvatske i financijskoj pomoći štićenika Doma za djecu Vladimir Nazor po potrebi, kao i daljnje umjetničke i edukativne radionice Udruge namijenjene štićenicima karlovačkog doma i drugih domova.

Na izložbu su došle i neke javne osobe poput Sanje Pilić koja je došla s kćerkom Vladimirom Spindler, a bili su tamo i Minea, Uršula Tolj, Yaya i Ivana Delač Đolo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara