Uskoro izlazi Bubičićeva knjiga o zatvorskom iskustvu: Bilo je silovanja, droge i osvete

Tekst: I.M.L.
Foto: Davor Zunic, Branimir Kvartuc / CROPIX

BIVŠI mister Hrvatske Dino Bubičić, poznat i kao Mister Diler, 2002. godine je osuđen na 19 mjeseci zatvora zbog preprodaje ecstasyja i speeda, a 2005. godine je uvjetno pušten na slobodu. Iako je zatvorsko iskustvo u početku vješto skrivao, sada je odlučio slijediti trend među poznatim osobama i o tome napisati knjigu koja bi trebala biti objavljena oko Božića.

"Jedna od najbrutalnijih stvari koje sam u zatvoru vidio dogodila se dečku, mlađem od mene, koji je iza rešetaka također završio zbog dilanja droge. Odmah su ga opkolili stariji zatvorenici, vezali ga i silovali", ispričao je Dino za Red Carpet. Rekao je i kako je on jednom prilikom dobio šamar jer se "previše vrtio po krevetu", a sobu je dijelio s dvostrukim ubojicom koji je osuđen na dvadesetak godina zatvora.

Otkrio je Bubičić i kako izgleda soba za seks: "Kao da dolaziš u javnu kuću. Ona te čeka na krevetu, ti dođeš, to obaviš i odeš". Bivši mister je za vrijeme odsluživanja kazne radio u zatvorskoj kuhinji koja je najpogodnija za osvetu policajcima. "Bilo je zatvorenika koji su se policajcima osvećivali pljujući im u hranu", otkrio je Dino i dodao kako je u zatvoru bilo i droge. Iako je nije bilo lako nabaviti, postojali su putevi u kojima su sudjelovali i plavci", tvrdi Bubičić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara