Uskoro na HTV-u hrvatska verzija "Prijatelja"?

Uskoro na HTV-u hrvatska verzija "Prijatelja"?

TARIK FILIPOVIĆ, Rene Bitorajac i Mila Elegović – Balić glavne su glumačke zvijezde nove hrvatske humorističke serije, za koju se ovih dana snima pilot-epizoda, javlja Jutarnji list.

Serija još uvijek nema imena, a bit će bazirana na pet likova: Tarik Filipović bit će odvjetnik, Mila Elegović – Balić glumit će manekenku koja otkriva duhovnost po čitanju knjige Paula Coelha, Nataša Dangubić i Hrvoje Kečker biti će zaposleni u videoteci, dok će uloga dežurnog besposličara zapasti Renea Bitorajca.

Za režiju i scenarij pobrinut će se Goran Kulenović, poznatiji po humorističnom omnibusu "Ravno do dna", koji je naišao na povoljne reakcije publike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Serija se za HTV snima u produkciji Interfilma, te bi trebala biti jedan od aduta HTV-ove jesenske sheme, naravno pod uvjetom da pilot-epizoda bude dobro primljena kod gledatelja.

Unatoč sličnostima sa scenarijem "Prijatelja", redatelj i scenarist ne želi uspoređivati svoju seriju sa čuvenim američkim sitcomom, te tvrdi da će likovi u novoj seriji biti dobro razvijeni.

"Jedina je sličnost ta što žive u zgradi i "petljaju" se međusobno, ali nijedan lik neće bit glup kao, primjerice, Joey." – izjavio je Kulenović.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara