Uskoro započinje Fashion.hr, Vinko Filipić najavio odličan program

Uskoro započinje Fashion.hr, Vinko Filipić najavio odličan program

Tekst: B.M.
Foto: Fashion.hr

NAJAVLJEN je Fashion.hr na kojem će se predstaviti vodeći domaći dizajneri. U Muzeju za suvremenu umjetnost u Zagrebu od 18. do 20. ožujka svoje će kreativne vizije pokazati omiljeni hrvatski dizajneri poput Ivice Skoke, eNVy rooma, Zorana Mrvoša i Nataše Kos. Osim već potvrđenih imena scene, svoju modnu viziju za jesen-zimu 2010./2011. pokazat će i Robert Sever, Ivica Klarić, Ana Maria Ricov te Igor Galaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vidjet ćemo i otkriće prošle sezone, Aleksandru Dojčinović te Branku Donassy, Ivanu Barač i kultne I-GLE. Osim glavnog revijalnog dijela koji će okupiti pomno odabrane uzvanike u Muzeju suvremene umjetnosti, direkcija Fashion.hra uskoro će lansirati i off-catwalk raspored događaja unutar kojega će predstaviti uzbudljiva dizajnerska imena i ostale događaje.

Direktor Vinko Filipić izjavio je da ove godine Fashion.hr na scenu stupa jači nego ikad te mu je jedan od ciljeva promijeniti svijest publike koja na modu gleda kao na trivijalnu stvar. "Moda i umjetnost su odvojeni svemiri, ali imaju isto ishodište, ljudsku maštu i kreativnost", zaključio je Filipić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara