Usnice Pamele Anderson otkazale poslušnost

VRIJEME polako gazi najpoznatiju silikonsku ljepoticu Pamelu Anderson. Na najnovijim fotografijama vidi se kako silikon u njezinim usnicama više "ne sluša", osim ako se s takvim usnicama nije rodila?

Pamela je nedavno potvrdila je kako će se pojaviti kao gost u filmskom izdanju Baywatcha. Prsatoj ljepotici koja je u istoimenoj popularnoj seriji glumila početkom devedesetih i na taj se način plasirala među slavne, pojavljivanje u filmu ponudio je njen prijašnji kolega David Hasselhoff, popularni Mitch Buchanon iz serije.

Nagađalo se kako će Pamela imati jednu od glavnih uloga, no sada je otkriveno da će originalna ženska postava Baywatcha, koju su u seriji svojevremeno činile i Carmen Electra i Tracy Bingham, biti zamijenjena grupom mlađih ljepotica.

Eli Roth, koji će dijeliti redateljsku palicu sa Hasselhoffom, izjavio je kako Baywatch jednostavno ne bi bio isti bez Pamelina pojavljivanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

David Hasselhoff dodaje kako će film biti sniman na različitim lokacijama diljem svijeta, a u filmu će se pojavljivati i spasitelji koji će se osim motrenja plaže i spašavanja utopljenika baviti i rješavanjem kriminalnih djela na plaži. Carmen Electra i Tracy Bingham će se također pojaviti u filmu.

Hoće li do tada Pamela posjetiti "svog" estetskog kirurga, vidjet ćemo na filmu.L.P./S.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara