"Usrao se": Nakon borbe Khabiba i McGregora, svi se sprdaju s Drakeom

"Usrao se": Nakon borbe Khabiba i McGregora, svi se sprdaju s Drakeom
Foto: Twitter

DAN nakon najveće UFC borbe svih vremena, umjesto o pobjedi Khabiba Nurmagomedova nad Conorom McGregorom svi pričaju o trenutku u kojem je ruski borac preskočio kavez i napao članove McGregorovog tima.

Reper Drake je danima uoči meča javno pružao podršku McGregoru te se s njim fotografirao na vaganju, a internet se zabavlja razmišljajući o tome kako je reper reagirao kad je Khabib krenuo u napad. Mnogi su uvjereni da je njegova faca bila ovakva:

Internetom se cijeli dan dijele screenshotovi Drakeove uplašene face koji doduše nisu nastali sinoć, nego ranije, ali ekipi na Twitteru to nije bitno, a već je krenula i runda memeova. Mnogi su uvjereni da je Drake donio nesreću svim sportašima s kojima se ikad družio, pa tako i McGregoru.

Ako ste nekako propustili cijelu dramu, nakon što je pobijedio McGregora, Khabib je napao članove njegova tima. Uletio je među publiku i onda je krenula velika tučnjava kakva dosad nije viđena u profesionalnom sportu. Khabib je udarao koga je stigao, a međusobno su se potukli članovi oba tima.

Policija je morala upasti u dvoranu i pomoći zaštitarima koji sami nisu mogli zaustaviti eskalaciju nevjerojatne količine bijesa. Nakon nekoliko minuta ružne scene su se malo primirile, a Khabib je dvoranu morao napustiti uz policijsku pratnju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara