Utučena Simona Gotovac: Zovu me kurvetinom i droljom...

NAKON komentara o njezinoj inteligenciji, Simona Gotovac opet osjeća onu lošu stranu slave, i to zahvaljujući "obožavatelju" koji je zove usred noći i uzdiše u slušalicu i "govori joj da je drolja". Zlonamjernik koji je uznemirava usred noći tako je dobio prekršajnu prijavu, a atraktivna Simona lavinu negativnih komentara koje joj šalju čitatelji njezine internetske kolumne. Zbog toga je, priznaje, utučena, očito nespremna na internetsku demokraciju u kojoj vam svatko može napisati što želi.

"Zašto me blate? Nisam nikome ništa nažao učinila. Zovu me kurvetina i droljetina, a najgore je što mi to mama i baka čitaju", priznala je Simona Gotovac medijima nekoliko mjeseci nakon što je započela s pisanjem svoje internetske kolumne. U njoj se bavi svojim svakodnevnim životom, odnosom sa suprugom Antom, odgojem kćeri Gabrijele, ali i pričama o svijetu mode, koji su je prije nekoliko mjeseci i doveli na naslovnice. Iako "ima svoju vjernu publiku", ljepotica nailazi na negativne komentare, a mnogi joj pišu kako se "vucara i kurva po eventima" te od toga zarađuje za život.

Uz negativne komentare na njezinu kolumnu (koju će, unatoč svemu, nastaviti pisati), Simona je dobila i svog prvog "pomahnitalog obožavatelja". Muški glas joj je, naime, noću uzdisao preko telefona: "Ma neki manijak mi je uzdisao u slušalicu usred noći i govorio mi da sam drolja. Prijavila sam ga policiji, a on je zaradio samo prekršajnu prijavu". Iako je u svijetu mode nekoliko godina, s takvim se muškarcima, kaže, nije susrela, pa je sad u strahu od novih poziva i prijetnji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Simona je medijima nedavno priznala kako se sa suprugom Antom žestoko posvađala oko odlaska na Hrvatski radijski festival, ali je javnost nakon toga obavijestila kako su se pomirili te kako će zajedno uživati u napetim utakmicama Europskog nogometnog prvenstva: "Naravno da ću pratiti Euro, muž će gledati i meni će teško biti izbjeći travnjak na televizoru. Naše dečke u potpunosti podržavam i bodrim, ali ispred televizora. Na žalost, ne bih mogla izdvojiti niti najboljeg niti najzgodnijeg, svi su jednako izvrsni!". Nakon Eura i zasluženog godišnjeg odmora, Simona se vraća na modne piste, a s obitelji, naravno, na stranice tabloida.

Za Simonu Gotovac možete glasati u Indexovom Izboru za najljepšu Hrvaticu!

M.A.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara