Uz suprugu i orkestar želi smekšati nogometaša Lukasa Podolskog

ORKESTAR kolnskog Westdeutscher Rundfunka započeo je s produkcijom pjesme napisane nogometašu Lukasu Podolskom, a sve kao dio borbe da se ostvari velika želja tamošnjeg stanovništva - povratak reprezentativnog napadača u FC Köln.

Početni takt 58-orici glazbenika dao je estonski dirigent Mihhail Gerts, a isti će to učiniti i na današnjoj prezentaciji pjesme "Vratite Lukasa kući" posvećene Bayernovom igraču u koncertnoj dvorani Klaus-von Bismarck. Riječi pjesme na glazbu Thomasa Frericha napisala je Alida Pisu.

Voditelj orkestra Winfried Fechner je objasnio i da će se uskoro u prodaji naći nosač zvuka s ovom pjesmom, te dodao: "Ova će pjesma odraditi ključnu stvar u povratku Podolskog. Ovim projektom želimo pokazati da nećemo ustuknuti ni pred čime".

Podolski je najzvjezdanije klupske trenutke doživio igrajući upravo za Köln, gdje je čak i u drugoligaškom statusu osigurao mjesto u izabranoj njemačkoj nogometnoj vrsti. Nakon sjajne tri seniorske godine, 2006. je prodan u Bayern, gdje nije dobio pravu priliku. Istaknuo je želju za odlaskom te mogućim povratkom u Köln. I Monika Puchalski, s kojom je u vezi pet godina, voljela bi da se ondje presele s osmomjesečnim sinom Louisom.

Na utakmici koju je minhenski klub igrao protiv Podolskovog matičnog kluba, Nijemac poljskih korijena gol postignut Kölnu proslavio je s navijačima svog bivšeg kluba. Uzajamna ljubav vrlo je "opipljiva", pa se predstavnici Kölna nadaju da će doći do nove suradnje na razini kluba i njihovog bivšeg napadača.

totalsport/D.D.
Foto: Bild

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara