Uživo na Indexu pratite livestream s crvenog tepiha britanske premijere novog "Sherlocka Holmesa"!

Foto: Screenshot

OD 18.45 sati uživo na Indexu pratite livestream s crvenog tepiha britanske premijere filma "Sherlock Holmes: Igra sjena"! Spektakularnim crvenim tepihom će između ostalog prošetati Robert Downey Jr., Jude Law, Noomi Rapace, Jared Harris redatelj Guy Ritchie i ostali članovi ekipe te brojni drugi poznati gosti. Željno očekivani drugi dio Ritchiejevog Sherlocka Holmesa u kinima diljem Hrvatske možete pogledati od 22. prosinca.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Slučaj je ponovo otvoren", su riječi kojima je završio film "Sherlock Holmes" iz 2009. godine. Bilo je to obećanje publici da je pred njima još mnoštvo avantura. Film "Sherlock Holmes: Igra sjena" ispunjava to obećanje i vraća legendarnog detektiva (Robert Downey. Jr.) na filmska platna u novoj misteriji punoj akcije u kojoj se zvijezde i filmaši ponovo udružuju ne bi li svijetu donijeli novi hit.

Sherlock Holmes je sve do sada bio najinteligentniji čovjek u svakom društvu. No, sad se pojavio kriminalac vrhunskog uma - profesor James Moriarty (Jared Harris) - koji ne samo da je intelektualno ravnopravan Holmesu, već je nevjerojatno zao, uopće nema savjest i to mu može dati prednost pred poznatim detektivom. Sve svjetske naslovnice pišu o skandalu zbog kojeg pada indijski tajkun pamuka; kineski trgovac opijumom umire zbog predoziranja; bombe eksplodiraju u Strasbourgu i Beču; umire američki magnat čelika… nitko ne može povezati naizgled slučajan niz događaja - nitko, osim velikog Sherlocka Holmesa. U centru mreže smrti i destrukcije nalazi se jedinstveno opak pauk: Moriarty. Holmesovo istraživanje Moriartyjeve zavjere postaje sve opasnije. Holmes i Watson putuju iz Londona u Francusku, Njemačku i zatim Švicarsku. No, lukavi Moriarty uvijek je korak dalje. Uspije li, ne samo da će steći neviđeno bogatstvo i moć, već će i promijeniti tijek povijesti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara