Uživo pratite na Indexu britansku premijeru filma "Sherlock Holmes: Igra sjena"

Foto: Press foto

PRATITE livestream britanske premijere filma "Sherlock Holmes: Igra sjena" sutra, u četvrtak 8. prosinca s početkom u 18,45 sati na Indexu. Na spektakularnom crvenom tepihu britanske premijere drugog dijela filma "Sherlock Holmes" sudjelovat će Robert Downey Jr., Jude Law, Noomi Rapace, Jared Harris redatelj Guy Ritchie i ostali članovi ekipe te drugi poznati gosti.

"Slučaj je ponovo otvoren", su riječi kojima je završio film "Sherlock Holmes" iz 2009. godine. Bilo je to obećanje publici da je pred njima još mnoštvo avantura. Film "Sherlock Holmes: Igra sjena" ispunjava to obećanje i vraća legendarnog detektiva (Robert Downey. Jr.) na filmska platna u novoj misteriji punoj akcije u kojoj se zvijezde i filmaši ponovo udružuju ne bi li svijetu donijeli novi hit.

Sherlock Holmes je sve do sada bio najinteligentniji čovjek u svakom društvu. No, sad se pojavio kriminalac vrhunskog uma - profesor James Moriarty

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sherlock Holmes je sve do sada bio najinteligentniji čovjek u svakom društvu. No, sad se pojavio kriminalac vrhunskog uma - profesor James Moriarty (Jared Harris) - koji ne samo da je intelektualno ravnopravan Holmesu, već je nevjerojatno zao, uopće nema savjest i to mu može dati prednost pred poznatim detektivom. Sve svjetske naslovnice pišu o skandalu zbog kojeg pada indijski tajkun pamuka; kineski trgovac opijumom umire zbog predoziranja; bombe eksplodiraju u Strasbourgu i Beču; umire američki magnat čelika… nitko ne može povezati naizgled slučajan niz događaja - nitko, osim velikog Sherlocka Holmesa. U centru mreže smrti i destrukcije nalazi se jedinstveno opak pauk: Moriarty. Holmesovo istraživanje Moriartyjeve zavjere postaje sve opasnije. Holmes i Watson putuju iz Londona u Francusku, Njemačku i zatim Švicarsku. No, lukavi Moriarty uvijek je korak dalje. Uspije li, ne samo da će steći neviđeno bogatstvo i moć, već će i promijeniti tijek povijesti.

Željno očekivani drugi dio Ritchiejevog Sherlocka Holmesa u kinima diljem Hrvatske možete pogledati od 22. prosinca, a sutra uživo na Indexu pogledajte kako će proteći londonska premijera velikog hita.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara