Valentinovo Cinelady: Nives i Ecija plijenile pažnju u prepunom CineStaru

Valentinovo Cinelady: Nives i Ecija plijenile pažnju u prepunom CineStaru
Foto: Suzana Arslani

VALENTINOVO je dan kada slavimo ljubav, u svakom obliku i na sve načine, stoga je i CineStar ove godine odlučio svoj 101. CineLady obilježiti na sam Dan zaljubljenih i time zahvaliti svim pripadnicama ljepšeg spola jer upravo one čine glavnu i najvažniju okosnicu ovih ljupkih mjesečnih druženja. Među njima su bila prisutna i poznata lica, poput Ecije Ivušić, Nives Celzijus i Antonije Šole koje su ovo Valentinovo provele društvu svojih najboljih prijateljica, odličnih filmova i sjajne atmosfere u režiji CineStara.

Tako su sve posjetiteljice uživale u osvježavajućem piću dobrodošlice, DJ-u, brojnim poklonima, a mogle su birati između čak dva filma: američkog hit filma 'Zelena knjiga: Vodič za život' ili francuske komedije 'Sve je to zbog ljubavi'.

CineLady Valentinovo održan je u čak četiri hrvatska grada; CineStaru Novi Zagreb (Avenue Mall), CineStaru 4DX Mall of Split te u CineStar kinima u Rijeci i Osijeku, a svi oni koji su ga ovog puta propustili, ne trebaju brinuti jer uskoro ih čekaju nova, proljetna izdanja najšarmantnijih ženskih druženja s novim sjajnim filmskim naslovima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?