Valerija bi šakama riješila probleme: Vudri Rinu kako god možeš!

Valerija bi šakama riješila probleme: Vudri Rinu kako god možeš!

"BAHATA sirovino s brda", "ti si teška jadnica zemljakušo jedna" ili "smrdi ti toliko iz usta da mi se povraća", časte se međusobno Rina i Mira, djevojke koje posljednjih dana u Big Brother kući najviše svađaju. Kad su Rinu organizatori odlučili vratiti u Kuću, vjerojatno znajući da će poticati svađe, dali su joj zadatak da Mrkvicu potpuno zaljubi u sebe i zapovijeda svim stanarima. Međutim, Rina svoje ponašanje ne mora glumiti, dovoljno joj je bilo da dobije dopuštenje RTL-a da se jednostavno ponaša onako kakva doista jest.

 "Sere mi se od Markova foliranja!"

Nakon što je plavuša iskalila svoj bijes na sve stanare, osim Mrkvice i Valerije, odlučila je pritisnuti preostalo dvoje stanara koji su dosad bili pošteđeni njezinih histeričnih ispada. No, Valeriju su počele smetati konstantne svađe između Rine i Mire, pa je Miri poručila da Rinu "vudri koliko god može" jer joj se dotad simpatična Rina počela "sve više gaditi". "Svi ste vi gamad", poručila je Valerija svim stanarima. Bez obzira što Miru nagovara da Rinu "žvajzne" u trenutku napada, Valerija plavušu nikad neće nominirati za ispadanje jer joj se "jednostavno nikad nije zamjerila". Ornela je na tu njezinu odluku burno reagirala rekavši joj kako "ne razumije da ne vidi kako Rina sve maltretira".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadnji na kojeg se kontroverzna Rina obrušila je Marko, Monikina ljubav koji Miri i Orneli pomaže u izvršavanju tjednog zadatka. "Sere mi se od Markova foliranja! Baš je klasični foler! On će meni nešto govoriti? On meni? Pih, svašta znam o njemu. Recimo, znam kako je morao stajati u autobusu za Bakar jer nije smio sjest koliko su ga cipelarili, Ali ja nisam đubre kao on da mu to govorim pred javnošću", ispričala je Rina - pred cijelom javnosti.

L.V.
Foto: RTL

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara