FOTO Vanja Halilović pokušala prodati foru da je "100% prirodna" pa je brutalno popljuvali

FOTO Vanja Halilović pokušala prodati foru da je "100% prirodna" pa je brutalno popljuvali

Foto: Instagram

VANJA HALILOVIĆ se očito jako ponosi svojim izgledom, za koji tvrdi da je 100 posto prirodan. Da ne bude zabune što je sve na njoj prirodno, ovoga se vikenda na svom Instagramu pohvalila i tretmanom uljepšavanja, uz koji je naglasila što sve "nije radila".

"Još uvijek 100% moje prirodno lice, nos, usta, zubi. Bez botoksa, filera, hijalurona", napisala je Vanja uz fotografiju na kojoj pozira s kremom na licu i uz aparatić za izbjeljivanje zubi.

No umjesto podrške i pohvala, naletjela je na potpuno suprotnu reakciju - jedan od komentatora bio je naime brutalno kritičan.

 

A photo posted by Vanushka Halilowska (@vanjahalilovic) on

"Djevojko draga, ako se već korigiraš estetski nemoj onda i lagati, već otvoreno pričaj o tome da te druge djevojke mogu pitati za mišljenje i savjet. Te priče o prirodnosti pričaj ljudima koji te ne poznaju, a znaš i sama što si korigirala. I da, u usta se stavlja hijaluronska. Ali to i sama znaš", napisala joj je osoba pod nadimkom "compassion is the fashion" i dodala fotografije "originalne" Vanje, a voditeljica joj nije ostala dužna.

"Nepoznata draga osobo, žao mi je što kriješ identitet kad tvrdiš da se poznajemo. Upravo zbog Vas takvih i svakodnevnih upita na račun moga lica i izmišljenih korekcija, ovako nešto sam i napisala i čvrsto stojim iza jedine istine koja je gore navedena. Ugodan vikend", zaključila je Vanja raspravu.

Za utjehu, njen Frane Barbieri joj je poslao - srce.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara